bűvész

A mágia művészete ismét a színpadon

November 17-én ismét Miskolcra érkezik a februárban teltházas, Art of Magic- a mágia művészete című egész estét betöltő illúzióshowja a Művészetek Házába.


2017. szeptember 05 Programajánló, Színház

Interjú a mentalistával

Danny Blue, a mentalista egyre ismertebb Magyarországon és külföldön is. Előadási az emberi elme határtalan hatalmát, logikai bravúrjait, a meggyőzés erejét mutatják be, mindezt látványos show-elemekkel, izgalmas, mégis humoros formában. A december 5-i budapesti előadás után készítettünk interjút a művésszel. Socfest: (S.F.) Már gyerekkorodban is jó voltál a memóriajátékban, feladványokban. Van olyan vicces történeted arról,…


2015. december 16 Életmód

Danny Blue show-ja a Lurdyban

Danny Blue Magyarország legismertebb mentalistája, aki nem hisz a véletlenekben, mert mesterien használja az emberi elme felfoghatatlanul nagy hatalmát.December 5-én, szombaton a Lurdy házban ejti ámulatba a közönséget lélegzetelállító show-jával. Danny egy kiemelkedően intelligens fiatal, fantasztikus memóriával, hihetetlen emberismerettel és elképesztő manipulációs készséggel. Nem meglepő tehát, hogy hazánk összes kaszinójából kitiltották, mindössze fellépőként engedik be….


2015. december 02 Programajánló

Egy éves a Kis Á!

Első születésnapi buliját tartja a héten a hamar kultusz hellyé vált Kis Á, bűvészekkel és zenészekkel a porondján!


2015. augusztus 25 Buli, Koncert, Szórakozóhelyek