családi programok

Zorallok és Zorallinák Alsóörsön

Idén már 11. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. Az eredetileg zenekari táborból indult 4 napos fesztiválnak az alsóörsi Pelso Camping ad otthont.


2018. július 16 Fesztivál
Az első Korzó Drónfesztivál mindenkinek lehetőséget adott, hogy megismerje a tech világ új sztárjait.

Bemutatkoztak a drónok – első Korzó Drónfesztivál

Elstartolt az első Korzó Drónfesztivál augusztus 26-án a Fóti Auchan parkolójában. Nem csak a drónok szerelmeseinek, hanem az egész családnak készültek játékokkal és programokkal a szervezők. Volt drónverseny, drónsimogató, NERF pálya és minden, ami kell egy izgalmas nyárbúcsúztató programhoz. Délelőtt 10 órától egy forró szombati napon felélénkült a bevásárlóközpont csendes parkolója. A párakapun keresztül sorra…


2017. augusztus 28 Fesztivál, IT

Street food és mozi

Popcorn helyett street foodokat kínálnak szerdánként a Várkert Bazárban, ahol nyár végéig minden héten a mai magyar filmművészet remekeivel forog a Food Truck Cinema.


2017. június 28 Mozi, Programajánló

Családi programok a Margó Irodalmi Fesztiválon

Jövő szerdától, június 7-11-ig lesz idén a nyári Margó Irodalmi Fesztivál a Petőfi Irodalmi Múzeumban, rendhagyó szerzői estekkel, koncertekkel és felolvasásokkal. A hétvége mindkét napján délelőtt gyerekprogramokkal várják a családokat: meséléssel, kreatív foglalkozásokkal, játékokkal, sőt gyerekjógával. A rendezvény összes programja ingyenes.


2017. június 01 Fesztivál, Irodalom, Programajánló

Acceleration 2014: "Hoff"-on túl

Mindenki várja már David Hasselhoff-ot és a ’80-as-’90-es évek nagy sztárjait, de ne feledkezzünk meg a Hungaroringen zajló izgalmas futamokról és autóversenyekről sem.


2014. augusztus 14 Autó, Programajánló

Acceleration 2014: “Hoff”-on túl

Mindenki várja már David Hasselhoff-ot és a ’80-as-’90-es évek nagy sztárjait, de ne feledkezzünk meg a Hungaroringen zajló izgalmas futamokról és autóversenyekről sem.


2014. augusztus 14 Autó, Programajánló

Ahová gyerekkel és biciklivel ajánlott menni

Bánk. Gyönyörű környezet, hippi életérzés. Színpad a tónál, árnyas strand és olcsó sör. A szuperül hangzó körülmények ellenére akadt egy-két kritikus észrevételünk…


2014. július 20 Bánkitó Fesztivál | 2014

Generali Gyerek Sziget

A Generali Gyerek Sziget harmadik hétvégéjére – június 21-22-én – a meteorológusok kellemes, nyári időjárást ígérnek, így minden feltétel adott lesz a pazar időtöltéshez.


2014. június 20 Programajánló

Itt az első Kacsafutam-gyereknap

Május 25-én gyereknap alkalmából különleges programokkal, ügyességi versenyekkel és sztárfellépőkkel várják a legkisebbeket és a tiniket a Kacsafutam szervezői.


2014. május 23 Programajánló

Simogass gladiátort virágkoszorúban!

Ha időutazásra vágynál, érdemes ellátogatnod a megújult Aquincumi Múzeumba, ahol május 24-én és 25-én a római tavaszünnep, a Floralia jegyében minden virágba borul.


2014. május 10 Kiállítás, Programajánló