Dreher Sörgyár

100+ zenekar a DreherFeszt tehetségkutatón

A sörgyárfesztivál és a Lángoló Gitárok közös tehetségkutató versenyében összesen 117 banda indult, amelyből négy már biztos döntős. Az ötödik hely még kiadó, indul a közönségszavazás! Mindeközben már javában készülnek az 5. DreherFeszt sörkülönlegességei is, melyek teszteléséből Sass Dani is kivette a részét.


2018. augusztus 11 Fesztivál

Befutottak és feltörekvők a DreherFeszten

Negyedik alkalommal nyitja meg kapuit szeptember 2-án a Dreher Sörgyárak a közönség előtt, hogy a látogatók az egyetlen hazai sörgyárfesztiválon autentikus környezetben hódolhassanak a sör és a zene iránti szenvedélyüknek.


2017. augusztus 25 Fesztivál

Itt az amerikai komlós – DreherFeszt

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, a kora őszi időszakban rengeteg sör- és borfesztivál kerül megrendezésre,: Ezek közül az egyik legkülönlegesebb a Dreher által jegyzett DreherFeszt.


2016. augusztus 30 Fesztivál

DreherFeszt: Ezt jól kifőzték!

Fedezd fel, hogy milyen extrákkal készülnek a sörfőzőmesterek és a fellépő együttesek a DreherFesztre!


2016. augusztus 19 Fesztivál, Programajánló

Sorbanállós sörgyárlátogatás

Hatalmasat buliztunk a második DreherFeszten. Lehetett magunknak csapolni, múzeumot látogatni, Kaukázusra, Magashegyire és PASO-ra bulizni. Na meg folyt a sör, csak kicsit lassan.


2015. szeptember 02 Fesztivál

Sörözés mesterfokon

Egy-egy fesztivál alkalmával, vagy csak a nagy nyári melegben a strandon pihenve is rengeteg sört fogyaszt a magyar nép. De tudjuk, hogy miből készül, és hogyan kóstolhatjuk a profikhoz hasonlóan?


2015. augusztus 16 Gasztronómia

Vadság és merészség egy asztalon

A DreherFeszt sztárfellépőjéi egy-egy kisorsolt rajongójukkal együtt kiválasztották kedvenceiket a kizárólag az idei szezonzáró sörgyári fesztiválra lefőzött sörkülönlegességek közül a Nagy Ízteszten.


2015. július 30 Fesztivál, Gasztronómia

Dreher zárja az idei fesztiválszezont

A DreherFeszt idén is a nyári szezon záróeseménye lesz, és mindent biztosít, ami az igazi fesztiválérzéshez elengedhetetlen: jó sört, izgalmas helyszínt és remek zenét.


2015. július 27 Egyéb