főhős

Battleme a Dürer Kertben

A legmenőbb motoros sorozat, a Sons of Anarchy egyik legfoglalkoztatottabb dalszerzője saját zenekarával érkezik Budapestre – november 1-jén a Dürerben játszik a Battleme, akik a napokban jelentették meg legújabb, Cult Psychotica c. albumukat.


2017. október 11 Koncert, Programajánló

Borbély Szilárd – Nincstelenek (2013)

Borbély Szilárd regénye egy, a gyökértelenség és reménytelenség örvényében rekedt parasztcsalád életét rajzolja elénk egy gyermek elbeszélő ártatlan szemein keresztül.


2014. április 04 Könyv

Eltitkolt életek – kritika

Akiknek már hiányzik a Tetovált lány komor hangulata, az amerikai remake folytatása előtt most egy újabb svéd női krimihőssel ismerkedhetnek a mozivásznon. Igaz az Eltitkolt életek nemcsak a látványos akciókban marad el híressé vált elődjétől.


2013. november 14 Kritika, Mozi

Dexter szárnyalása

 Dexter szárnyalása: avagy hogyan repüljünk papírról celluloidra Jeff Lindsay neve talán sokaknak ismerős, akinek nem, az navigáljon el innen a “pediák” valamelyikére, vagy még okosabb, ha mindjárt a legközelebbi könyvesboltba rohan, és nagyokat nyeldesve az eladó felé fordul, és kér egy Dexter könyvet, mondjuk mindjárt a legelsőt: a Dexter dühödt démonai címűt. Ez a sikertörténet…


2012. szeptember 21 Egyéb