improvizáció

Rendezők viadala – Momentán bemutató

Megnéztük a Momentán Társulat új darabját, és most is annyit nevettünk, és úgy átvettük a színészek pozitív energiáját, mint legutóbb. A rendezők viadala abból indul ki, hogy négyen négyféle filmet rendeznek, természetesen a közönség bevonásával. A filmeket minden egyes jelenet után taps – szavazásra bocsátják, és nyilván csak egy maradhat. 


2017. október 02 Színház

Hollandia és Ghána találkozása

Arnold de Boer, a holland anarcho-punk alapzenekar, a The Ex énekes-gitárosa korábban a Tortoise-val, a Sonic Youth-szal vagy Ken Vandemarkkal is zenélhetett együtt, időtlen sokoldalúságába pedig most az A38 Hajó fedélzetén összegyűlt közönséget is bevonja majd. Előtte pedig a kéthúros land gánai virtuóza, King Ayisoba bizonyítja majd be, miért tartják a kurrens világzenei színtér egyik legnagyobb ígéretének.


2017. május 19 Koncert, Programajánló

1000. RögvEstjét játssza a Momentán Társulat

13 év, több mint 130.000 néző és kereken 1000 előadás – ez a summája a Momentán Társulat RögvEst című előadásának, amely ezekkel a számokkal olyan produkciók mellé zárkózik fel, mint a Macskák vagy A dzsungel könyve. A RögvEst a társulat legrégebbi és legnépszerűbb előadása, amely szinte valamennyi alkalommal teltházzal fut.


2016. október 15 Színház

Különleges programok novemberben az Örkényben

Ne hagyjuk a komor novembert, hogy elvegye a jókedvünk. Az Örkény Színház izgalmas és fiatalos programokkal készül az érdeklődőknek.


2015. november 07 Programajánló, Színház

Improvizációs színház a képernyőn

Az improvizáció lényege, hogy elfogadjuk a felkínált lehetőségeket és tovább építjük a jelenetet. A Comedy Central vadonatúj sajátgyártású műsorából, a Készhelyzetből kiderül, hogy ismert emberek miként boldogulnak nehéz szituációkban és bemutatkoznak egy különleges műfaj képviselői is. A Grund Színház tagjai most először szerepelnek képernyőn.  


2015. október 27 Színház, TV, Sorozat

Csernussal a Tháliában

Ő+Ő+Csernus doki – párkapcsolati társasjáték címmel rendhagyó előadást láttam. A Nagy Enikő és Szabó Győző által alakított pár beszélgetését Csernus Imre váratlan felbukkanása szakítja meg.


2015. május 20 Színház

Szilveszteri Random Trip

Budapest legjobb és leglazább élőzenés klubestje hétről-hétre tolja a műfajokon átívelő, összegyúrt, improvizatív koncert-bulijait, válogatott vendégekkel és garantált teltházzal.


2014. december 02 Programajánló, Zene

Punk és kísérleti zene a Müsziben

Három különböző stílusban alkotó fellépővel bulizhattok november 21-én a Müsziben. Mégis, mintha egy témát járna körül mindegyikük. Kísérleti, progresszív és kaotikus zenére számíthattok.


2014. november 20 Zene | Buli, Koncert

Újra Hidden Orchestra az A38-on!

Második alkalommal ragadja magával a Hidden Orchestra az A38 hajó közönségét április 5-én. A dzsesszt finom elektronikával ötvöző zenekar mellett a Deephlux-szal is megismerkedhetünk.


2014. április 02 Zene | Koncert

Festékfürdő a Trafóban – Hollók

Nagy lelkesedéssel ültem be a rengeteg embert vonzó előadásra a Trafóba, mégis inkább vegyes érzésekkel távoztam. Nagy József és Szelevényi Ákos sok kérdést felvetett bennem.


2013. december 17 CAFe Budapest, Színház