Magyarország

Végre Budapesten: Csodaszarvas musical

A Csodaszarvas musical az elmúlt években fantasztikus sikerrel, teltházas előadásokkal mutatkozott be hazánkban és felvidéken egyaránt. Szeptember 4-én az Erkel Színház színpadán lesz látható a lenyűgöző színdarab.


2017. augusztus 29 Programajánló, Színház

Dübörgött a Budapest Motor Fesztivál

Egy hétvége, egy rendezvény, egy találkozó, amely évek óta több ezer látogatót vonz, ahová belépsz, és egyből megcsap a szabadság, a nyár, és természetesen a motorozás szele.


2017. március 01 Kiállítás, Motor

Sidi a Harley-Davidson nagykövete

Vadság, szenvedély, lázadás, az élet rockkal és szabadsággal fűszerezve, két életérzés, amely kéz a kézben jár és összeforr. A Tankcsapda gitárosát az a megtiszteltetés érte, hogy ő lett a Harley-Davidson magyarországi nagykövete.


2017. február 21 Motor, Programajánló

Svájc feat. Magyarország – vintage-rock

Január 18-án a svájci Dirty Sound Magnet és a magyar Ozone Mama teszi magáévá az A38 Hajó színpadát. Őrületes bulinak nézünk elébe!


2017. január 03 Koncert, Programajánló

Szombaton Kinizsi!

A Kinizsi 100 az a hosszú távú gyalogos teljesítménytúra, amely megy a Pilisben és a Gerecsében Budapest – Tata útvonalon, és 24 óra alatt teljesíteni kell, Aki nem érez magában kellő edzettséget, választható még a 25/40 km-es táv – találkozunk május 28-án.


2016. május 25 (H)Egycipőben

Nem leszünk rosszhiszeműek!

A Bad Religion idén hazánkba látogat. Akinek egy kicsi köze is van ehhez a stílushoz, az elmúlt 40 évben biztos, hogy hallott róluk. Augusztus 18-án a Budapest Parkban lépnek fel.


2015. április 14 Koncert, Programajánló

Állati jó kalandok a Zoo Caféban

A Kálvin téri, barátságos hangulatú kávézó egyszerre nyújtja egy dzsungel sokszínűségét és egy nappali kényelmét, kedves lakói pedig azonnal leveszik az állatrajongó vendéget a lábáról.


2014. november 27 Helyek | Kávézók

Árnyékból árnytalanság – mi a magyar zsidósors?

Október 3-án mutatták be az “e föld befogad, avagy SZÁMODRA HELY” című színdarabot az Örkény Színházban. A Mohácsi testvérekben megint nem csalódott a szakma.


2014. október 05 Színház

„Magyarország – érdekesebb, mint gondolnád”

Az Új Udvar Kft. együttműködésben a Daazo.com-mal pályázatot hirdet imázsfilm készítésére, amely Magyarország kultúrájáról, történelméről, tájegységeiről készül külföldieknek.


2014. október 03 Belföld