Mediawave Fesztivál

Jövő héten kezdődik a Primanima

Jövő szerdán kezdődik a Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál, melyet idén hatodszorra rendeznek meg október 18. és 21. között Budaörsön. Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az idei évi programot, melyen több mint 100 rövidfilm és három egész estés animáció is látható lesz.


2017. október 10 Film, Programajánló

Ezeket a magyar filmeket is láthatod az idei Mediawave Együttléten!

Három hét múlva kezdődik Magyarország legrégibb és egyben legfiatalosabb fesztiválja, a 27. Tartóshullám Mediawave Együttlét.


2017. április 05 Film, Mediawave

Fiatal filmeseknek hirdet pályázatot a Mediawave!

A 27. Tartóshullám- Mediawave Együttlét pályázatot hirdet fiatal magyar és határon túli magyar filmesek számára.


2017. március 29 Film, Mediawave

4. Úton Online Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezi meg a Mediawave Alapítvány az Úton Online Filmfesztivált. A nézők március végéig szavazhatnak a legjobb alkotásokra, a filmeket április 26-ig, a 27. Mediawave Együttlét kezdetéig lehet megtekinteni.


2017. március 16 Film

Gasztronómiai utazás a Mediawave-en

A fesztivál utolsó napjára is maradt izgalom bőven. A szombati tavaszi mulatság során különböző népi asztalok ínyencségeit kóstoltuk meg, sőt egy igazi bolgár esküvőn és lakomán is részt vettünk.


2015. május 04 Film, Mediawave

Faltól falig

Pénteken tovább kalandoztunk a monostori erőd falain belül és kívül egyaránt. A Mediawave idei témája, a Falak a szó szoros értelmében is jelen volt: egy hatalmas, a belső udvart nyugati és keleti részre osztó fal épült egész nap.


2015. május 02 Film, Mediawave

Tavaszi zsongás Komáromban

Családias hangulat, színes programok, nemzetközi filmes és zenei felhozatal jellemzi hazánk egyik legkisebb fesztiválját, mégis minőségi kulturális szórakoztatást nyújt az ide látogatóknak.


2015. május 01 Film, Mediawave