Momentán Társulat

Rendezők viadala – Momentán bemutató

Megnéztük a Momentán Társulat új darabját, és most is annyit nevettünk, és úgy átvettük a színészek pozitív energiáját, mint legutóbb. A rendezők viadala abból indul ki, hogy négyen négyféle filmet rendeznek, természetesen a közönség bevonásával. A filmeket minden egyes jelenet után taps – szavazásra bocsátják, és nyilván csak egy maradhat. 


2017. október 02 Színház

1000. RögvEstjét játssza a Momentán Társulat

13 év, több mint 130.000 néző és kereken 1000 előadás – ez a summája a Momentán Társulat RögvEst című előadásának, amely ezekkel a számokkal olyan produkciók mellé zárkózik fel, mint a Macskák vagy A dzsungel könyve. A RögvEst a társulat legrégebbi és legnépszerűbb előadása, amely szinte valamennyi alkalommal teltházzal fut.


2016. október 15 Színház

Színházak Éjszakája ötödjére visszatapsolva

Egyre ismertebb és rangosabb esemény a Színházak Éjszakája Budapest fesztiváltérképén. Szeptember 17-én ötödik alkalommal rendezik meg ezt a különleges nyíltnapot, minden évben bővítve a résztvevő színházak listáját. Idén 30 teátrum alkot erre az éjszakára közel ezerfős társulatot.


2016. augusztus 12 Programajánló, Színház

Közös borozás, színház és zene Tokaj-Hegyalján

Ősszel sem ér véget a fesztiválszezon, szeptember 23. és szeptember 25. között a tállyai Kerekdomb Fesztivál és Bormustra lesz a jó borokat kedvelő, művészetszerető közönség legfőbb úticélja. A Művészetek Völgye csapatának társszervezésében zajló három napos összművészeti fesztiválon színházi előadások, koncertek, hangversenyek, gyerekprogramok és természetesen a tájegység különleges borai várják a látogatókat.


2016. augusztus 05 Fesztivál

Impróból sosem elég?!

1500. előadásához érkezett a Momentán Társulat, Magyarország egyik legrégebbi és legnépszerűbb imprószínháza, az angolszász műfaj hazai meghonosítója. A 2003-ban alakult társulat hat éve saját színházat is üzemeltet nagy sikerrel, mely mindenképpen kuriózumnak számít a hazai alternatív színházi gyakorlatban. Impróestjeik minden alkalommal a közönség bevonásával, a nézők ötletei alapján születnek, így minden este egyedi és megismételhetetlen.


2016. június 23 Színház

Ma kezdődik a 25. Művészetek Völgye

Most pénteken kezdődik az idén 25 éves Művészetek Völgye. Július 24. és augusztus 2. között az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja több ezer programmal és fellépővel készül.


2015. július 24 Művészetek Völgye