Őze Áron

Excsajok újratöltve

Egy középkorú férfi nősülni készül és elhatározza, végigjárja az élete nagy szerelmeit. Valamennyiükkel hasonló szállodai szobában találkozik, más-más városokban, de nem lel megnyugvást, a nők sokkal többet értek-érnek nála, egy elrontott, gyáva élettel kell szembenéznie a végén…


2017. január 08 Színház  

Az őz

Irigység, féltékenység, ismerős magyar helyszínek és történelmi események. Egy ember története, aki a borzalmas gyerekkor után sikeres lesz, de az igaz szeretetet és melegséget mindig hiányolja. Szabó Magda 1959-ben megjelent Az őz című könyve alapján készült darab október 15-től tekinthető meg a Rózsavölgyi Szalonban.


2016. október 21 Színház  
Hirdetés

Az Istenek ítélkeznek felettünk

Perceink vannak dönteni egy ember életéről. Elvileg nem szólhatnak közbe az érzelmek és érdekek. Van, aki teljesen máshogy látja a helyzetet mint mi. Szemére vetjük, hogy hibázott korábban vagy elfogult, ezért nem tud jól dönteni. A megbeszélés után viszont muszáj aláhúzni egy nevet és a többit letörölni a tábláról.


Hirdetés

Világhírű atomfizikusok szoros, baráti kapcsolata

Milyen morális döntéseket kell meghozni egy tudósnak az emberiség érdekében? Michael Frayn valós eseményeken alapuló színműve, egy találkozáson keresztül keres választ a kérdésre.


2015. január 13 Színház  

E-mail szerelem?

Majdnem mindenkinek van olyan ismerőse, aki látott már olyat, hogy két ember úgy esett szerelembe, hogy sosem látták, érezték vagy hallották a másikat, csupán levélben kommunikáltak.


2014. december 13 Színház