szintipop

Nemzetközi csináldmagad-popsiker

2018 legnagyobb nemzetközi csináldmagad-popsikere, a Superorganism alig egy év alatt katapultált közönség- és kritikuskedvenccé. A DIY-esztétikát szürreális animgifekbe és flitteres popslágerekbe forgató, igen színes nyolctagú zenekar első lemeze márciusban jelent meg, de már megjárták a KEXP stúdióját, Bob Boilen híres Tiny Deskjét és most, június 24-én az A38 Hajón lép fel a kortárs popzene egyik…


2018. június 20 Koncert, Programajánló

A legmenőbb dán szintipop duó

A koppenhágai First Hate október 9-én érkezik a budapesti Dürer Kertbe.


2017. október 09 Koncert, Programajánló

Magyarországon a Say Yes Dog

A Hollandiában működő luxemburgi-német szintipop-zenekar, a Say Yes Dog,először lép fel Magyarországon február 3-án a Gozsdu Manó Klubban.


2015. november 30 Koncert, Programajánló

Archive (UK) – Restriction Tour & Axiom-vetítés

Nagy-Britannia “titkos legjobb zenekara” turnéra indul, és fennállása során először lép fel Magyarországon, ahol még tavalyi, nagyszabású projektjét, az Axiomhoz kapcsolódó filmet is levetíti.


2014. október 28 Film, Koncert

Ákos: “Izgatottan készülünk.”

Hosszú évek után újra együtt zenél Ákos és Hauber Zsolt – hangzott el Ákos sajtótájékoztatóján, ahol bemutatták a közös munka első szerzeményét, Újrakezdhetnénk címmel.


2014. május 28 Zene | Koncert

Újabb színek a Sziget palettáján

Újabb nevek láttak napvilágot a Sziget 2014-es felhozatalából. Jön például a világ legjobb DJ-i között számon tartott Deadmau5, hogy felvezesse a Sziget fesztiválnapjait.


2014. április 01 Fesztivál, Sziget