vélemény

Egy nap a Szigeten

Korábban latolgattuk, hogy mit is kaphatunk egy napijegy áráért a Szigeten, amit nyilván le is teszteltünk. Végigjártuk a szombati napot, lássuk az eredményt.


2017. augusztus 28 Sziget | 2017

Felébredt az erő

Tíz év hallgatás, egy tulajdonosváltás és közel két évnyi forgatás után újra felcsendült a Star Wars főcímdala. Megnéztük a hetedik részt.


2016. január 08 Mozi

A zöld szörnyeteg útra kel

Hosszas várakozás és némi ügyfélszolgálatos segítség után kipróbálhattuk végre a MOL Bubi rendszert. Majd egy hetes használat után írtuk csak meg eme élménybeszámolót.


2014. július 29 Sport

EFOTT pro-kontra

Összeszedtük a hazai rendezvénypiac legnagyobb hagyományokkal rendelkező, legidősebb fesztiváljának pozitívumait és negatívumait! Turisztikai programok, kártyapara, lehúzás.


Így működünk mi

Sokan kérdeztétek, hogyan is működik a Socfest. Összeszedtük néhány pontban.


2013. szeptember 16 Egyéb

Trafiktörvény és a fesztiválok

2013. július elsejével lép hatályba a Trafiktörvény néven elhíresült határozat, amelynek lényege, hogy dohánytermékeket csak és kizárólag a “Nemzeti Dohányboltok” árusíthatnak majd. Ez nem kérdés már, hanem tény. A másik tény pedig, hogy van három hazai fesztivál, akik idén egyszerre, június utolsó hetére szervezték az eseményüket. Vajon van összefüggés?! Megszűnik, pontosabban átértékelődik a “leszaladok a…


Poszter

Csillagok háborognak 3D-ben

Mikor beültem a Baljós Árnyak 3D vetítésére, tudtam én, hogy már láttam, de ez mégiscsak 3D! Viszont van közöm a filmes szakmához, így sokkal inkább a 3D élményre voltam kíváncsi, mind képileg, mind hangilag..


2012. március 07 Film