Zalaegerszeg

Ha november, akkor Héttorony Fesztivál!

2016. november 4. és 20. között rendezik meg a Héttorony Fesztivált, amely toronymagasan a legjobb világ- és népzenéket viszi el Makovecz Imre tereibe. A programsorozat 11 helyszínen várja az érdeklődőket, a hazai helyszínek mellett Erdélyt, Délvidéket, Szlovéniát is bejárva, majd Makovecz Imre születésnapján egy ünnepi koncerttel zárul.


2016. november 03 Fesztivál, Programajánló

Júliusban ismét ZAKO Fesztivál a Kvártélyházban

Idén negyedik alkalommal, július 1-10. között rendezi meg a Manna Produkció a ZAlaegerszegi KOrtárs Művészeti Fesztivált a Kvártélyházzal közösen, amelynek programjában kilenc előadást láthat a Zalaegerszegre látogató közönség.


2016. július 01 Színház

Júliusban ismét ZAKO Fesztivál!

Idén harmadik alkalommal, július 2-12. között rendezik meg a ZAlaegerszegi KOrtárs Művészeti Fesztivált, amelynek programjában hét előadást láthat a Zalaegerszegre látogató közönség.


2015. június 15 Fesztivál, Film

Megérkezett a Meztelen Diplomaták legújabb klipje

A dánok után egy hölgy személyében csókolta homlokon a múzsa a Meztelen Diplomatákat, elkészült ugyanis a zenekar második videoklipje, ezúttal a Füredi című számhoz.


2013. december 17 Bandák, Videóklip

Wario, a zalai rapper

A zalaegerszegi Wario első szóló kislemeze szeptemberben jelent meg Elmegyek címmel a B-pro RAPcords gondozásában. A tavalyi Pilvaker tehetségkutatón keltette fel a közönség figyelmét a Csak sírok és csak sírhatok című számával.


2013. november 21 Arcok, Zene

Ki hova menne?

Az utóbbi időkben annak lehettünk tanúi, hogy a fesztiválszervezők már a tél beállta előtt elkezdik szervezni a következő évi eseményt. Természetesen az EFOTT sem különb, ám nekik fontos a Ti véleményetek is!