Ma nem úszod meg a boldogságot – Hiperkarma koncert

Bérczesi Róbert idén tölti be a 40. életévét, ennek örömére nagy csinnadrattával készül a Hiperkarma szeptember 16-án a Budapest Parkban, előttük pedig a kéttagú Bermuda adja a ritmust.

Legutóbb július 9-én koncertezett a Budapest Parkban a Hiperkarma, előttük a Margaret Island lépett fel, akik rendesen megalapozták a hangulatot. A Hiperkarma legújabb EP-jéről is játszott számokat, és bár még nem (a hivatalos videót csak egy nappal a koncert előtt töltötték fel) sokan ismerhették, elég jól bulizott rá mindenki. Az új trackek ütősre sikerültek, hozzák a megszokott stílusvilágot, a Délibáb kifejezetten vidám és dallamos, üde nóta lett, besorakozhat a legjobb számaik mellé, sőt akár a nyár himnusza is lehetne.

Ha a múltkori este ilyen jó lett, akkor borítékolható, hogy szeptember 16-án még nagyobb megmozdulás várható. A helyszín változatlan, az apropó viszont más: Bérczesi Robi (énekes, gitáros) 40. születésnapját ünnepelhetjük meg kollektívan.

Az énekes Gyulán született, 1996-ban felköltözött Pestre (ez is szép kerek szám), majd két évvel később jelent meg első stúdióalbuma a BlaBla zenekarral. 2000-ben adták ki az első Hiperkarma albumot ugyanezzel a címmel, amit három évvel később az Amondó követett. Majd 2014-ig kellett várni a következő lemezre, pontosabban csak reménykedni lehetett benne, mivel a banda 2007-ben feloszlott, és bár újra összeálltak egy rövid ideig, nem adtak ki új dalokat. Miután Robi leszokott a drogokról, az együttes 2014 óta újult erővel robog előre, kiadták a Konyharegény című korongot.

A koncertről

Az esemény a Budapest Parkban 20.00-kor kezdődik, de már 18.00-kor nyitják a kapukat. Szeptember 11-től és a helyszínen 2999 Ft-ért tudtok jegyet vásárolni, a terasz jegyekért pedig kerek ezressel többet kell kicsengetni. 20.00-kor kezd a Bermuda zenekar, majd utána lép fel a Hiperkarma. Ha készült szelfi az énekessel, akkor kéretik az esemény facebook oldalára posztolni:

#Robi40 – ha van már az ünnepeltünkkel szelfid, tageld ezt hozzá instán és posztold ki a fotót ide az event alá is! ha még nincs akkor a buli után még simán lehet

 

A Bermuda zenekar két tagja, Mórocz Tomi (ének, gitár, bass) és Urbán Dániel (gitár, bass, énnek) 2012 januárjában alapította meg a formációt. Többnyire popot, elektropopot játszanak, legismertebb számuk a Monte Carlo, amellyel megjelenésekor hamar megszerezte a Petőfi rádió 30-as toplistájának első helyét.