Rákenroll + tehén = Megyer Camp

Nem kell fesztiválóriásnak lenni, hogy ízig-vérig legyártsuk azt a hangulatot, amiért rendre nekivágunk az ország különböző pontjainak, és amiért pár napra elzavarjuk a külvilágot! Ehhez pont tökéletes egy olyan életérzésben jeles fesztivál, mint a Megyer Camp.

MegyerCamp_01A Zorall Sörolimpia eredetileg Megyeren indult 2008-ban. A szervezők alapkoncepciója egy olyan könnyűzenei rockfesztivál megteremtése volt, ami a zene szeretete mellett megmutatja a vidéki élet szépségét és báját. Erre a feladatra tökéletes helyszínnek ígérkezett Megyer. A kezdeti 200-300 fős látogatottság a negyedik évere meghaladta a 3000 főt. Itt fordulóponthoz érkeztek a rendezvény szervezői. Az első három évben az ingyenes, majd az utolsó évben a jelképes belépőárak nem tették lehetővé a helyszín infrastrukturális fejlesztését, ezért a zenekar vezetése megegyezett, hogy átviszik egy másik helyszínre a eseményt. A fesztivál 2012-ben így áttelepült Balatonszemesre, de elvándorlása után a nem zenekartag szervezők úgy döntöttek, kár lenne ezt a rendezvényt veszni hagyni, Megyer Camp néven, több neves zenekar támogatásával tovább folytatták a hagyományt.

Természetesen a Megyer Camp 2015-ben ismét beáll a hazai fesztiválhangulat-gyártók élvonalába, és hatalmas bulit kerekít majd június 21-28. között, olyan fellépőkkel fémjelezve, mint például a Road, az Auróra, a Rómeó Vérzik vagy az Action. És még megannyi remek banda várható persze! Bárki, aki valaha ott járt, elégedetten csettinthet, mivel egy nagyon jó hangulatú fesztivált kapott, a legközvetlenebb bulizókkal, piszok jó arc szervezőkkel és ízes magyar rockzenével… Nos, így kell ezt csinálni! Jegyelővétel itt, további információkkal pedig később jelentkezünk majd. Addig is nézzétek meg a tavalyi, összefoglaló videót, és ne feledjétek el a jelmondatot:

Megyer Camp – ahol a rock and roll találkozik a tehénnel!