The Carbonfools

Végre nyit a Park!

Margaret Island, Budapest Park

Lehet mondani, hogy a korábbiakhoz képest egy hetes késéssel, de május első hétvégéjén végre kinyit a Budapest Park. A nyitóbulit a Margaret Island prezentálja, de nem maradhat ki a jóból a Punnany sem. Vasárnap pedig Fábián Julira emlékezhetünk.


Újabb hazai kedvencekkel bővültünk

13 új zenekarral bővült a FEZEN fellépősora – telnek a hónapok, fogynak a napok, mi pedig már nagyon várjuk, hogy ott legyünk Székesfehérváron.


2017. március 29 FEZEN | 2017  
Hirdetés

Dübörög a Volt!

Tegnap elindult a 23. Telekom VOLT Fesztivál, a 0. napon máris hatalmas bulit csináltak a szülinapos zenekarok. A mai nap sem lesz lagymatag, számos remek koncert vár rátok.


2015. július 01 VOLT | 2015  

Tovább bővült a Hegyalja fellépősora

Újabb bandákkal bővült a Borsodi Kingdom of Hegyalja fellépőinek sora. Clean Bandit, a Chase & Status és az Architects is óriási bulival készül a tokaj-rakamazi fesztiválra.


2015. május 19 Hegyalja  

Új színekben robban a Kingdom of Hegyalja

Egy év kihagyás után ismét leszúrhatják sátraikat a Tokajra érkező fiatalok, akik egy megújult fesztiválon tombolhatnak majd. A megszokott rock-vonal mellett új színek is megjelennek.


2015. április 08 Hegyalja  
Hirdetés

Barát és ellenfél: Fehér Balázs vs. Felcser Máté

Fehér Balázs és Felcser Máté barátokból „ellenfelek” lettek, de csak egy rövid időre, hiszen mindkettőjüket ugyanabban a kategóriában jelölték a Playboy Man of the Yearen.


2015. március 09 Zene  

Ákos a STRAND-on…és a VOLT-on is!

Bejelentették a jövő évi STRAND – Nagyon Zene Fesztivál első hazai fellépőit, köztük Ákost, aki a STRAND történetében először lép fel a Petőfi Rádió és VOLT Produkció közös buliján.


2014. december 16 STRAND Fesztivál | 2015, VOLT  

STRAND 2014

Gumicsizma, esőkabát, meleg ruha, sátorfólia: ezek voltak az idei STRAND Fesztivál túlélőkellékei. Augusztus 20. és 23. között második alkalommal fogadta be Zamárdi a STRANDolókat.


2014. augusztus 27 STRAND Fesztivál | 2014  
Hirdetés

Dagonya nagyszerű zenékkel: STRANDoltunk

Sokan visszasírták a tavalyi fesztiválon beszippantott tömérdeknyi port, idén ugyanis az esős időjárás következtében kialakult sártenger és özönvíz több bosszússágot okozott.


2014. augusztus 26 STRAND Fesztivál | 2014