Hegyalja

Új helyszínen a Rudimental és a The Darkness

A Kingdom of Hegyaljára tervezett Nightwish, Truckfighters és At The Gates után a Rudimentalnak és a The Darkness-nek is megvan az új helyszíne.


2015. július 16 Hegyalja

Hegyalja helyett SZIN

Az elmaradt Kingdom of Hegyalja fesztiválra előzetesen bérletet vásárlók, jegyük felmutatásával részt vehetnek az idén közel 90 ezer látogatót váró Szegedi Ifjúsági Napokon.


2015. július 15 Hegyalja, SZIN

Elmarad a Kingdom of Hegyalja

A négy fesztiválterületből három nem áll rendelkezésre, ezért a szervezők úgy döntöttek, nem rendezik meg a fesztivált az eredeti területen, de még dolgoznak azon, hogy néhány koncertet más helyszínre átszervezzenek.


2015. július 02 Hegyalja

Színes off-programokkal vár a Hegyalja

A Borsodi Kingdom of Hegyalja szervezői azokra is gondoltak, akik a zenei élmények mellett másfajta, izgalmas, színes programokra is vágynak: szabadulós játék, vízitúra, ügyességi versenyek


2015. június 23 Hegyalja

A legjobb barátainkkal fesztiválozunk

A legjobb haverok a legfontosabb ”fesztiválkellékek” – derül ki a Borsodi Kingdom of Hegyalja fesztiválozási szokásokat feltérképező felmérésből.


2015. június 21 Hegyalja

Elektronikus zenei nagyágyúk a Hegyalján

Az igazi fesztivál hangulatot olyan nemzetközi és hazai formációk hozzák el, mint a Milk & Sugar, a Chase and Status, Michael Calfan, a MUST DIE, Karanyi, Dj Palotai vagy az UVCT.


2015. június 14 Hegyalja

Tovább bővült a Hegyalja fellépősora

Újabb bandákkal bővült a Borsodi Kingdom of Hegyalja fellépőinek sora. Clean Bandit, a Chase & Status és az Architects is óriási bulival készül a tokaj-rakamazi fesztiválra.


2015. május 19 Hegyalja

Rock-klasszikusok a Hegyalján

A Hegyalja Fesztivál a felfrissült zenei line up mellett a „klasszikusokról” sem feledkezik meg, és olyan ütős bandákkal dübörög, mint a Truckfighters vagy az At the Gates.


2015. május 08 Hegyalja

Rap-vonalon is bekeményít a Hegyalja

A The Four Owls, Akkezdet Phiai, a Barbárfivérek és az Essem buliján is csápolhat majd a közönség. Sőt, a gyorsan kapcsolók továbbra is kedvezményes áron léphetnek be a királyságba.


2015. április 27 Hegyalja

Új színekben robban a Kingdom of Hegyalja

Egy év kihagyás után ismét leszúrhatják sátraikat a Tokajra érkező fiatalok, akik egy megújult fesztiválon tombolhatnak majd. A megszokott rock-vonal mellett új színek is megjelennek.


2015. április 08 Hegyalja