Bálna

Budapest, Fővám tér 11-12.

http://balnabudapest.hu

Bálna

Sárkányok a Dunán

A Dunai Regatta immáron 4. alkalommal, május 7-én kerül megrendezésre. A sárkányhajósok és evezősök egyetemi sportvetélkedője a Duna egyik leglátványosabb szakaszán, a Parlament és a Műegyetem rakpart között lesz látható.


Határsértő művészek, formabontó produkciók a BTF-en

Kortárssal házasított Brandenburgi versenyek a Grammy-jelölt Uri Caine és a Svéd Kamarazenekar előadásában. Myung-whun Chung, az egyik legnevesebb német lemezcéget Szöulba csábító koreai karmester a milánói Scala zenekara élén von párhuzamot Mahler és Mozart remekművei között. Az „egyszemélyes” osztrák ütőegyüttes, Martin Grubinger a virtuóz Percussive Planet Ensemble társaságában állítja csatarendbe a Carmina Burana hangjegyeit. És…


Hirdetés

Mézeskalácsváros 2015-ben is

A Mézeskalácsváros egy kortárs köztéri szobor, amelyet idén hatodik alkalommal készítünk el és építünk össze kész mézeskalácsházakból néhány nap alatt december elején.


2015. november 10 Gasztronómia  

A világzene Budapestre költözik

A világzene fővárosává válik október 21-25. között Budapest, a WOMEX15 házigazdája. A WOMEX a műfaj első számú nemzetközi eseménye, egyszerre szakmai vásár és zenei fesztivál, ahol konferenciák, filmbemutatók és világszínvonalú koncertek színesítik a programot stratégiai partnerünk, a Müpa színpadán. Az eseményeket az ünnepélyes Gypsy HeartBeats megnyitó gála; majd a hagyományos díjátadó és az idei WOMEX…


2015. szeptember 30 Fesztivál, Zene | Koncert ,  

Mézeskalácsváros a Bálnában

Az idei Mézeskalácsvárost százötvenen építették föl a Bálnában 100 m2-en. A Széchenyi Egyetem és Iparművészeti Múzeum is elkészült sütiből.


2014. december 24 Gasztronómia, Kiállítás  
Hirdetés

Társasági művészet a Bálnában

Idén második alkalommal adódik a lehetőség arra, hogy részese lehess az ország legnagyobb közösségi művészeti programjának – most egy mézeskalácsból készült város felépítésének.


2014. december 12 Gasztronómia, Programajánló  

A zene szabadsága – Elemek est a Hadikban

A Hadik Kávéházban négy éve működő Hadik Irodalmi Szalon idei őszi szezonjában újabb állomáshoz érkezett: október 15-i estjének stratégiai partnere a CAFe Budapest Fesztivál.


2014. október 08 Programajánló, Zene  

Hódoltunk – Interjú a Reketye Sörfőzde vezetőivel

Megnyitotta kapuit a Reketye Sörfőzde. Első, saját főzetük debütálására a Jónás Kézműves Sörházban került sor, de a FőzdeFeszten szintén megtaláljátok őket. Interjú itt.


2014. szeptember 20 Kocsmák