Gozsdu Manó Klub

Budapest, VII. Király utca 13.

http://www.gozsdumano.hu

Gozsdu Manó Klub

Amberjack lemezmebutató

Május 2-án, a GrundRecords gondozásában megjelent az Amberjack első nagylemeze, a STORM. A lemez bemutatója május 5-én lesz a Gozsdu Manó Klubban, ahol az Alone in the Moon lesz az Amberjack vendége.


Underground punk szupergrupp

A hetvenes évek előpunkját, a Stooges, A New York Dolls, a Gun Club, a Velvet Underground zenéjét és külsőségeit egyaránt nagyon szellemesen felelevenítő Cheena idén augusztusban megjelent lemezét mutatja be november 23-án a Gozsdu Manó Klubban.


Hirdetés

Tiltott dalok a GMK-ban

Moddi szeptemberben megjelenő lemezét mutatja be az A38 szervezésében a Gozsdu Manó Klubban. Az Unsongs című lemez különlegessége, hogy tizenkét, egykor betiltott-cenzúrázott dal található rajta, a Strange Fruittól Víctor Jara szerzeményén át Kate Bush Falkland-daláig.


2016. szeptember 16 Koncert, Programajánló  

Izraeli folk-punk a GMK-ban

Egy vidám, akusztikus folkpunkot játszó tel-avivi zenekar, és egy remek magyar dalszerző-előadó. Ez az OSOG és Greg Gale koncertje az A38 Hajó szervezésében május 31-én a Gozsdu Manó Klubban.


Új kislemezzel indítja a fesztiválszezont a Sorbonne Sexual

A budapesti Sorbonne Sexual zenekar tavaly megjelent Fáma című lemezével bekerült az alternatív zenei vérkeringésbe. A korongon érezhető az első albumos kísérletezgetés, ennek ellenére a legtöbb tétel simán rádióbarát lehetne. Sajnos a szaksajtó akkor nem kapta fel a lemezt.  Az azóta eltelt egy évben a srácok túl vannak néhány egészen izgalmas koncerten. Többek között előzenekara voltak…


2016. március 28 Lemez  
Hirdetés

Káoszpop, emo és posztpunk koncertest a GMK-ban

Március 24-én este a GMK-ban hármas lemezbemutató koncertet ad a dUNA, a pigeoncoma. és a Camp Koala által alkotott tirpákemo, káoszpop, és posztpunk zenekarok alkalmi triója.


2016. március 23 Zene | Koncert  

Nagylemezzel mutatkozik be a pigeoncoma

Egyel kevesebb ok itthon az indie temetésére: ezt bizonyítja a marionette ID utódzenekaraként alakult pigeoncoma bemutatkozó nagylemeze, a Third Self-Titled.  A rövid, de annál hatásosabb album nyolc olyan dalt tár elénk, melyekről könnyen elhihetnénk, hogy egy angol kertvárosban vagy Amerika végtelen útjain születtek meg.


2016. március 08 Bandák, Lemez  

4 éves a Drastik Putto

A néphagyomány szerint Zsuzsanna napján vége a hónak, zöldellni kezd a fű és megszólalnak a pacsirták. Utóbbi biztos. Mihalik Ábel (ex-Kispál és a Borz, Kiscsillag) saját zenekara, az immáron négy éves Drastik Putto és a fúziós világzenét játszó Zombori fergeteges, télzáró koncertje a Gozsdu Manó Klubban, február 19-én (pénteken) este 8 órától várható. Meglepetés vendégként…


2016. január 28 Koncert  
Hirdetés

Londonból a Gozsduba

Január 29-én a Gozsdu Manó Klubban lép fel az Ann My Guard, ahol vendégük a The Royal Freak Out lesz. Ez lesz a két zenekar első közös koncertje. A zenei alapokban sok közös vonás van, sodró, lendületes, energikus, de míg a The Royal Freak Out a progresszívebb irányba húz, az Ann My Guard a doll metal oldaláról…


2016. január 06 Koncert  

Magyarországon a Say Yes Dog

A Hollandiában működő luxemburgi-német szintipop-zenekar, a Say Yes Dog,először lép fel Magyarországon február 3-án a Gozsdu Manó Klubban.