Tesla

Budapest, Kazinczy utca 21. / C

http://www.teslabudapest.hu

Tesla

Szilveszteri buliajánló

Az év utolsó estéjén bulizni meglehetősen kockázatos dolog, nem pusztán az ilyenkor ránk leselkedő pirotechnikai veszélyek, hanem az utcán hömpölygő tömeg, illetve annak a szokásosnál is komolyabb alkoholos befolyásoltsága miatt is. Ha hihetünk az időjósoknak, a 2015-ös év utolsó éjszakája meglehetősen hideg és csapadékos lesz, ami tovább erősíti a zárt térben történő ünneplés mellett szóló…


2015. december 28 Buli, Programajánló ,  

Benkő László és a Lexikon

Április 24-én a Teslában adott szóló koncertet Benkő László. Lexikon című aranylemezéről is számos dal felcsendült, köztük a népszerű Atlantisz is. Szólókarrierjéről kérdeztük.


2015. április 28 Koncert  
Hirdetés

Az Omega sztárja a Tesla-ban

Benkő László, a legendás Omega zenekar billentyűse Lexikon című elektronikus zenei szólólemezének dalait adja elő április 24-én a Tesla-ban. Őt Tóth András, DJ és zongorista követi.


2015. április 15 Buli, Koncert, Programajánló  

New Level Empire a Teslában

A New Level Empire exkluzív, limitált férőhelyes klubkoncertre készül a Tesla színpadán. A péntek 13-a tehát mindenkinek szerencsés lehet, aki még elővételben hozzájut a jegyekhez.


2015. március 11 Buli, Koncert  
Hirdetés

Deadbeat pörget a Teslában

A kanadai Scott Monteith alias Deadbeat a minimalista technoba oltott dubjaival érkezik hazánkba. Március 7-én a Teslában az olasz Dadub párosával ad közös estet.


2015. március 02 Koncert  

Bladerunnaz Birthday a Teslában

A város legnagyobb drum and bass nagykövete, a Bladerunnaz már 16. szülinapját ünnepli. Az este fellépője a drum and bass nagykövete Marcus Intalex lesz február 7-én a Teslában.


2015. február 04 Buli  

Januári partyfelhozatal

Lássuk, milyen lehetőségek adódnak számunkra Budapesten, ha elektronikus zenei buliba látogatni szottyan kedvünk 2015 januárjában! Cikkünk a teljesség igénye nélkül készült.


Hirdetés

Ha nem tudod, mit csinálj Szilveszter éjszaka!

A Szilveszter nem csak arról híres, hogy az év ezen napján fogy a legtöbb pezsgő és virsli, hanem hogy az emberek ilyenkor döntik el legnehezebben, hogy hova is menjenek bulizni.


2014. december 30 Programajánló , ,