Thália Színház

Budapest, Nagymező u. 22 - 24

www.thalia.hu

Thália Színház

Színház a színházban – Premierajándék

A Thália Színház Premierajándék című legújabb darabja a nézők szeme láttára jut el az asztalra tett példánytól a tapsig. Csak Önöknek, csak ma este: kizárólag a legmulatságosabb pillanatok és a legigazabb érzelmek! A Thália színészei eljátsszák Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című vígjátékát. És a teljes próbafolyamatot. És önmagukat. És egymást. Minden, amin Ön nevet,…


2017. november 28 Színház  

A Vidéki Színházak Fesztiváljával nyitja új évadát a Thália

A Thália Színház 2017. szeptember 4–10. között hatodik alkalommal rendezi meg hagyományos évadnyitó eseményét, a Vidéki Színházak Fesztiválját. A hét nap alatt ismét kilenc előadás várja majd a színházkedvelő közönséget. Szeptember 4-én a fesztivál nyitó előadásaként kerül színre Anton Pavlovics Csehov Ivanovja Spiró György fordításában, a szombathelyi Weöres Sándor Színház előadásában. A darab főszereplői Bányai…


2017. augusztus 23 Fesztivál, Színház  
Hirdetés

Színházak Éjszakája ötödjére visszatapsolva

Egyre ismertebb és rangosabb esemény a Színházak Éjszakája Budapest fesztiváltérképén. Szeptember 17-én ötödik alkalommal rendezik meg ezt a különleges nyíltnapot, minden évben bővítve a résztvevő színházak listáját. Idén 30 teátrum alkot erre az éjszakára közel ezerfős társulatot.


Határon Túli Magyar Színházak Szemléje

Május 18-án indul a Thália Színházban a Határon Túli Magyar Színházak Szemléje, ahol öt napon keresztül három színpadon kilenc produkciót láthat majd a közönség.


2016. május 17 Színház  
Hirdetés

Színház a színházról a Tháliában

A Thália Színház áprilisban egy stúdió-előadással is készül új nagyszínpadi produkciója mellett. Aki élvezettel nézte A hőstenor csetlő-botló karaktereinek ügyeskedéseit és jól szórakozott a Rövid a póráz lehetetlenül felfokozott szituációin, annak Medveczky Balázs: Ecc-pecc kimehetsz című szatirikus vígjátéka sem fog csalódást okozni.


2016. április 27 Színház  

Korhatáros fekete komédia a Thália Színházban

Martin McDonaugh misztikus, fekete komédiáinak sorát erősíti A nagy kézrablás is, amely az Erőszakik és A kripli alkotójának Magyarországon még nem játszott darabja, egy gyilkos humorú élet-halál harc. Amire a néző számíthat: erős karakterek, erős kifejezések.


2016. április 16 Színház  
Hirdetés

Csernussal a Tháliában

Ő+Ő+Csernus doki – párkapcsolati társasjáték címmel rendhagyó előadást láttam. A Nagy Enikő és Szabó Győző által alakított pár beszélgetését Csernus Imre váratlan felbukkanása szakítja meg.


2015. május 20 Színház  

Odüsszeusz szemeteslapáton a Tháliában

A jelenleg zárva tartó Bárka Színház Odüsszeusz szemeteslapáton című, Európában egyedülálló, remek humorú tárgyszínházi darabja két alkalommal is a Thália Színházban vendégeskedik.


2014. november 20 Színház