Site icon Socfest

Bemutatkozik Baby Gorilla Records

Nem olyan rég létrejött egy új lemezkiadó és rendezvényszervező cég, a Baby Gorilla Records. Céljuk a hazai underground scéna megismertetése a hazai és nemzetközi nagyközönséggel, illetve feltörekvő külföldi formációk itthoni megjelentetése. Álljon most itt az első három bulijukról majd’ minden információ.

Baby Gorilla Opening
Valyó Kikötő – szeptember 28. péntek

Az első eseményig már nem is kell sokat aludni. Ráadásul a Valyó Kikötőn már csak ezen a hétvégén lehet csapatni, aminek méltó indítója ezt a buli.

Fellépők: Indeed (alt/rock/grunge), Űrhajó (psychedelic/post/UFO folk), Lemurian Folk Songs (psychedelic rock), Dusk /AT/ (heavy rock), Grabanc (instrumental/partyrock/psyfunk/ethnometal/tripjazz) és Entrópia Architektúra (ritual doom/experimental noise).

Hogy két koncert között se unatkozz, Dj Tomanek fogja húzni a talpalávalót. A buli záró akkordjaként pedig Dr. Opposite polírozgatja majd az agyad martalékán még fellelhető barázdákat.

Az est folyamán lesz a kiadónak egy standja, ahol mindenféle jóságot lehet majd kapni, de szimplán adományokat is elfogadnak a srácok. Az befolyt összeget egy válogatáskiadványra fordítják, ami hasonló irányzatok kevéssé ismert hazai képviselőit hivatott megmutatni a publikumnak és tervek szerint

ingyenesen, kazetta formájában jelenik meg.

LABEL NIGHT Vol.1 / Zajongás
Auróra – október 3.

A csapat cserediák programjának keretében egy lengyel vendég kísérleti tevékenységét tekinthetitek meg. A hazai előadók sem kevésbé újító szelleműek. Az est folyamán az egyszerű szakmunkás bemutatóktól, egészen a bonyolultabb matematikai egyenletek helybéli levezetéséig, mindenféle furcsaságnak a fültanui lehettek.

Fellépők: Arkas, Ohm Maid, Przepych/Pl (vendég), Trash MihályKorgoth

Megjelenés labor köpenyben, írásos szülői engedéjjel!

LABEL NIGHT Vol.2 / Psychedelic Youth
Auróra – október 12.

Ezen az estén a Baby Gorilla Records istálló legfiatalabb tagjaival találkozhattok. A post, a stoner és a sludge feltörekvő alakjai csábítanak egy hétzáró csavarodásra! Pár ital után lesz körhinta, dodgem és a fiúknak céllövölde is.

Fellépők: Worthless, Hársh (vendég), frissen debütál a Third PlanetArkas, Ohm Maid

Számítsatok egy jelképes beugróra! Hisz ti sem akarhatjátok, hogy éhen vesszenek a muzsikusok!

Exit mobile version