Site icon Socfest

Kalózkodás szeptemberben!

Szeptember 27-én hatalmas bulival ünnepli a Hammer Concerts 15. évi fennállását a Barba Negra Music Clubban. Fellép a méltán híres skót zenekar, az Alestorm, de lesz még Brainstorm, Crimson Shadows és Troldhaugen is.

Az Alestorm zenekart korábbi cikkünkben már megemlítettük, itt olvashattok részletesen róluk. Ők eredetileg Battleheart néven indultak, de miután bekerültek a Napalm Records-hoz, Alestrom-ra változtatták nevüket, mondván, hogy eredeti nevük nem illik zenei stílusukhoz. Az idén 10 éves banda az igazi skót kalózmetál lelkes úttörői, jelenleg négy EP-vel, egy live albummal és négy nagylemezzel rendelkeznek. Zenéjük többnyire folkmetál, elfogyasztása ajánlott barátok, csinos hölgyek és sok rum társaságában. A zenekar idén közösen turnézik a Brainstorm-mal, akik egy ’89-ben alakult német power metál banda. Lesz még a kanadai Crimson Shadows, ők epic metált tolnak majd az arcunkba, valamint az őrült, norvég Troldhaugen.

Ennek fényében egy remek este elé nézünk, és ha a fellépők nem lennének elég csábítóak, a szervezők tovább fokozzák az estét. Születésnapjuk alkalmából hatalmas akciót csinálnak, hiszen a jegyedet akár 15 forintért is megveheted. Hogy mit kell tenned ezért? Hozz magaddal 15 különböző korábbi Hammer Concerts koncertjegyet, és mutasd be a  helyszínen a pénztárnál! A jegyen a Hammer Concerts / Súly Kft., mint szervező / jegykibocsátónak kell megjelennie, és fontos, hogy a sorszám legyen olvasható, látható, mert a helyszínen érvénytelenítik újra. A sorszám érvénytelenítése után a jegyeket visszaadják. Elfogadnak még Summer Rocks belépőket is, sőt, a jegyeket megnézik szívesen előre, ha elkülditek szkennelve a koncert@hammerworld.hu-ra vagy ha beviszitek a Hammer Zenebarlangba. Egyéb iránt a jegyek szeptember 1-től kaphatók:

Ne felejtsétek el, szeptember 27. Barba Negra Music Club – kalózkodjunk együtt!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/663881683692870/

Exit mobile version