Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Widget_Builder_Display has a deprecated constructor in /var/www/socfest.hu/wp-content/plugins/widget-builder/classes/custom-widget-display.php on line 19

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 23
Nulladik nap a Balaton Soundon - Socfest Nulladik nap a Balaton Soundon - Socfest

Nulladik nap a Balaton Soundon

Olvasási idő: 2 perc

Július 12 és 15 között a Zamárdi szabad strandot szokás szerint a nyugalom megzavarására alkalmas kép és hanganyagokkal fogja megtölteni a Sziget Szervezőiroda. A fesztivál 2007 óta főleg elektronikus vonalon morajlik, ez idén sem lesz ez másképp.

 Újból várja látogatóit a Balaton Sound szervezőgárdája Zamárdin, idén is felvonultatva az elektronikus zenei világ sztárjait. A már nálunk rezidensnek számító David Guetta sokadszor tiszteli meg országunkat, de itt lesz Paul Kalkbrenner és öccse Fritz Kalkbrenner, valamint Martin Solveig. Fellép még a  Feed Me dubstep produkció is, aki februárban jött ki egy új EP-vel, amelynek különlegessége, hogy a Hadouken közreműködésével készült. Shy FX a ragga-jungle királya szintén szerepel a Soundon, mint ahogy az acid és a progresszív house irányzat nagyágyúja, Sasha, sok mással sztárral egyetemben.

 

nappali hangulatAz előző években is tapasztalhattunk, hogy ezen a fesztiválon más zenei stílusok képviselői is jól elférnek, ami most sem lesz másként. A hip-hop, alternatív, dubstep, ska és jungle is felbukkan itt-ott. Magyar előadókhoz éppúgy szerencsénk lesz a világsztárok mellett. Fellép a Compact Disco, Kerekes Band, Irie Maffia, PASO, Zagar, Quimby és Yonderboi, akit idén csak a VOLT-on, a Szigeten és a Balaton Soundon láthatunk. Björk az utóbbi időben hangszálproblémáira hivatkozva több fellépését is kénytelen volt lemondani, mint ahogy nálunk is, így alakult, hogy 10 héttel a fesztivál előtt a szervezőknek keresniük kellett valakit helyette. Végül Armin van Buuren tisztel meg bennünket.

 

Idén a Balaton Soundot egy nappal tovább élvezhetitek, mivel lesz egy Nulladik nap a Neo Naplemente a Sound-onnyitásával. Ákos pedig bemutatja új 2012-es szintirock produkcióját, melyben a Bonanza Banzai és a saját számai csendülnek fel 21. századi hangszerelésben. Itt lesz még Afrojack és Kühl is. Jó hír a heti bérlettel rendelkezőknek: ők féláron vehetik meg a Nulladik napi jegyet!

Akinek még nincs meg a bérlete, az szerezze meg, és kezdjen el készülni a nyár egyik legnagyobb partijára! Strandlabdát és vízipisztolyt vinni érdemes!
Információk itt:

http://www.sziget.hu/balatonsound

http://www.sziget.hu/balatonsound/programok/-/days