Site icon Socfest

Sound: Minden másra ott a Master Card

972083_165968096905049_851907778_nBudapest – Zamárdi vonatjegy: 3355 Forint. Sound napijegy (a hetijegyek elfogytak) 14 000 Forint. Lángos: 2500 Forint. Alkalmi szex a part menti homokban, a csillagos ég alatt, miközben Amon Tobin tolja a nagyszínpadon: felbecsülhetetlen. Minden másra ott a MasterCard.

Európa legjobb, közepes méretű fesztiválját a Heineken helyett idén a világ egyik legnagyobb bankkártya-társasága támogatja. Az új főszponzor már korábban is aktívan jelen volt a rendezvényen, viszont a róla elnevezett nagyszínpad idén még hangsúlyosabb szerepet kap. A négynapos bulisorozat ezentúl MasterCard Balaton Sound néven fut tovább.

Egyesek szerint jobb a sör, mint a kártya, és az új elnevezés kissé furcsán hangzik. A gazdasági válság korában a bankok, a kártyák és a pénz világával kapcsolatos fogalmak hallatán görcsbe rándul a gyomrunk, és mindenhol a globalizáció kegyetlen mumusát véljük felfedezni.

Pedig nincs kőbe vésve az, hogy csak alkoholmárkák támogathatnak könnyűzenei programokat. Ráadásul a legtöbb fiatal számára manapság a bankkártya éppoly nélkülözhetetlen bulikellék, mint a pia. Főleg, ha a legjobb, és egyben legdrágább fesztiválon szeretnénk tombolni általa.

A váltás számos előnnyel és némi arculatváltással jár majd: a Balatonban úszó buliszigetek és stégkomplexumok tűnnek fel, a kártyatulajdonosok pedig még több kedvezményben és nyereményben részesülhetnek.

A főtámogató kilététől függetlenül ez lesz a nyár legütősebb partyja, a legkiválóbb előadókkal, számtalan zenei stílussal, édes Balatonunk ringató ölelésében. Jegyvásárlásra fel!

Exit mobile version