Ázsia ízei jelennek meg chimichangában, húsgolyóban, burgerben sőt, még a kávéban is a Millenárison, a hétvégi Food Truck Rally-n. A street food-osoknak öt, előre meghatározott fűszerből hármat fel kell használniuk a versenyételekhez, a szakácsok a koriander, csillagánizs, gyömbér, fahéj és a kardamom variációit rejtették bele egy-egy szokásos fogásukba.
Öt plusz egy fogás, amit meg kell kóstolnod a hétvégi Food Truck Rally-n
A húsgolyó nem játék
A Kanálgép nevű food truck-ból a szokásos húsgolyókon kívül egy igazi különlegességgel is készül Szalai Dezső. A guruló séf korianderrel és gyömbérrel készít bárányhúsgolyót édes ázsiai mártással, amibe kardamom és fahéj is kerül. Mivel a fogás nem éppen hétköznapi, a séf különösen ajánlja a vállalkozó szellemű közönségnek, és azoknak, akik izgalmas ízekre vágynak a hétvégén.
Debütál a Zing Bárányburger
Szilvalekvár és kardamom
A legzúzósabb chimichanga
Házi parenyica emeletes toast kenyérben
A vegák sem maradnak éhen a Food Truck Rally-n, mert a Nemesbugac sajtkészítői guacamole-s, parenyicás szendvicset készítenek a versenyre. A fogás a La Parenico nevet kapta a házi sajtkészítőktől, akiknél a szendvicsük mellett chilis, wasabis és szarvasgombás parenyica is kapható majd.
Kávé ízű Ázsia
A Vespresso truck-jánál ázsiai hatású kávé is kapható a hétvégén, amiben kardamom, gyömbér és fahéj is kerül. A kocsinál ezen kívül számos különlegességet, például mangós kávét is kérhetünk.