ELLÁTÓház

Budapest, Dob utca 19.

http://www.ellatohaz.hu

ELLÁTÓház

Február első hétvégéje

Beköszöntött a február, a farsang hava. A karneváli hangulatot ugyan még csak Velencében élhetitek át, de azért Budapesten is lesz hol szórakozni a hétvégén.


Copy Con és zenekara 18 éves, női dobossal vesz új lendületet

A magyar reggae szintér egyik legőszintébb előadója, Copy Con megújult kísérőzenekarral, a Reggae Express Banddel folytatja munkáját. A csapat legfiatalabb tagja, a dobos Hertelendi Anna friss lendületének is köszönhetően 2018-ban várhatóan számos újdonsággal jelentkezik a produkció.


2018. január 31 Zene  
Hirdetés

Egy este a blues jegyében

November 22-én az Ellátóházban a nagyzenekari hangzást idéző Voodoo Papa Duo és az amerikai délvidék muzsikáját felidéző Louisiana Double koncertezik.


2017. november 16 Koncert, Programajánló  

Klezmer punktól a balkán vidám popig

A budapesti ELLÁTÓházban 19. és 26. között jelentkező Babel Sound Budapest Fesztiválon elsősorban a mediterrán muzsikák dominálnak – nyolc nap alatt nyolc fellépő a világ számos szegletéből. Lesz itt klezmer punk, balkán vidám pop, afrikai bennszülött jazz, indiai bossa-nova, no meg spanyol flamenco.


2016. július 05 Babel Sound  

Mediterrán nyárkezdés az ELLÁTÓházban

Júniusban három egzotikus zenekar érkezik Budapestre a Babel Sound Csütörtök keretében. A nyári fesztiválra hangoló koncertsorozat következő fellépői az olasz Sine Frontera, a spanyol Yacine & The Oriental Groove és a máltai Tribali lesznek. Június 16-án az itáliai Sine Frontera hozza el a mediterrán hangulatot az ELLÁTÓházba. Az együttes hangzásvilága ska, reggae, tarantella és balkáni…


2016. június 10 Babel Sound  
Hirdetés

A Babel Sound beköltözik Budapestre

Májusban  kultúrostromot indítanak a Balaton-parti Babel Sound szervezői Budapest ellen: heti három koncerten hangolódhatunk a legizgalmasabb hazai világzenei fesztiválra.


Babel Sound az Ellátóházban

Változatos műfajokból, gondosan válogatott zenei csemegék sorjáznak csütörtökönként az Ellátóházban. A Babel Sound Csütörtök sorozat márciusi programjában fellép a Pandamood, őket az AKT követi, egy hétre rá a Naked, majd a Cabaret Medrano és április elején pedig a KAL. A sorozat persze tovább is folytatódik, egészen a nyárba hajlóan. A nemzetközi zenei színtér változatos kínálatának…


2016. március 07 Programajánló