Művész Mozi

Budapest, Teréz körút 30 - +36 (1) 459 5050

Ma kezdődik a Szemrevaló Filmfesztivál

Szeptember 27. és október 7. között rendezik meg idén a budapesti Művész moziban a SZEMREVALÓ│SEHENSWERT FILMFESZTIVÁLT. A Goethe Intézet, az Osztrák Kulturális Fórum és a Svájci Nagykövetség közös rendezvénye immár hetedik alkalommal hozza el a német nyelvterület új filmjeinek legjavát, eredeti nyelven, magyar felirattal. A fesztivál nyitófilmje Lars Kraume rendezésében a magyar vonatkozású, valós eseményeket…


2018. szeptember 27 Film  

Itt az első “tavaszi” hétvége

Az időjárást elnézve a tavaszi jelző kicsit túlzás, ezért többnyire zárt térben rendezett programokkal készültünk a hétvégére. Persze érdemes elmenni a hegyekbe, mert biztos szép látvány fogad. Vasárnapról hétfőre virradóan pedig Oscar gála, amin idén is van magyar jelölés, így minden filmrajongónak kötelező! 


Hirdetés

Thomas Bidegain Budapesten

Első rendezésének premier előtti bemutatójára érkezik Budapestre a kétszeres César-díjas forgatókönyvíró, Thomas Bidegain.


2015. október 09 Film  

B-Movie: Nyugat-Berlin hangjai a SZEMREVALÓN

Az idei Berlinalén debütált és ott Heiner Carow Díjjal méltatott B-MOVIE: NYUGAT-BERLIN HANGJAI, 1979-1989 című német dokumentumfilm az idei SZEMREVALÓ egyik legkülönlegesebb darabja.


2015. szeptember 30 Film, Zene  

Holnap kezdődik a Szemrevaló Filmfesztivál

Holnap kezdődik a Művész moziban a SZEMREVALÓ FILMFESZTIVÁL, ami a mai európai társadalmak számára fontos kérdéseket is felvet.


2015. szeptember 23 Film  
Hirdetés

5. Mozinet Filmnapok

Az 5. Mozinet Filmnapok több szempontból is felülmúlja a korábbiakat. Idén Budapesten kívül kilenc vidéki helyszín is bekapcsolódik a változatos programba.


2015. szeptember 11 Film  

Közönségtalálkozó Hesnával

Február 13-án az Oscar-díjra jelölt Timbuktu című film vetítése után az iszlám vallási radikalizmusról és tapasztalatairól lehet kérdezni a téma külpolitikai szakértőjét, Al Ghaoui Hesnát.


2015. február 05 Film  

Verzió Dokumentumfilm Fesztivál

November 11-étől 16-áig 11. alkalommal kerül megrendezésre a Verzió, Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál Budapesten. A fesztivál kínálatából válogattunk.


2014. november 10 Film  
Hirdetés

Idén is lesz Szemrevaló Fesztivál!

Szeptember 25. és október 3. között a Svájci Nagykövetség, az Osztrák Kulturális Fórum és a Goethe Intézet immár 3. alkalommal hozza el a német nyelvterület legújabb filmjeit.


2014. szeptember 10 Film  

Teltházas volt a Mozinet Filmnapok

A Művész Moziban augusztus 21. és 25. között a nemzetközi filmfesztiválok legnagyobb kedvenceit láthattuk újra. A negyedik alkalommal megrendezett Mozinet Filmnapok keretében több filmet is teltházzal vetítettek.


2014. augusztus 28 Mozi  

Vetítési időpontok

Moziműsor powered by Google Movies