Csütörtöki rock and roll

Április 16-án, csütörtökön a Rocktogon-ban jártunk, ahol egy remek hangulatú, családias létszámú koncerten vettünk részt. Fellépett a dombóvári Hátsó Ajtó és a felvidéki Phonenix RT is.


2015. április 23 Bandák, Koncert

Szerelem, esketés, Rómeó Vérzik

Az év első koncertjére a 20 éves Rómeó Vérzik zenekar különlegességgel készül: nem megszokott előzenekaruk mellett betársul melléjük, hogy Valentin nap alkalmából esketnek!


2015. január 16 Koncert, Programajánló

Barba Negra full house

Szombat este teltházas buli volt a Barba Negrában. Majdnem kihagytam a koncertet, köszönhetően az előző esti céges karácsonyi összejövetelnek, de hát Depresszió, menni kell!


2014. december 22 Koncert

Depresszió – indul a lemezbemutató turné!

Miután már a megjelenés napján aranylemez státuszt ért el a Depresszió új, A folyamat zajlik… című albuma, a csapat a teljes anyagot ingyen meghallgathatóvá tette a Youtube-on.


2014. november 05 Koncert, Programajánló

Egy éjszaka Ekecsen

Több sebből vérzett a történet, hogy felvidékre utazzam “csak egy koncert” miatt, de megérte. Rocktóberfeszt, Ekecs, felvidéki magyarok, hatalmas hangulat, fergeteges buli.


2014. október 18 Buli, Koncert

Felvidéki rock ‘n’ roll

Október 17-én a szlovák határtól nem messze lévő, kis település, Ekecs kultúrházában nagy bulinak nézünk elébe. Fellép a Depresszió, a Rómeó Vérzik, a Phoenix Rt és a Rootsters.


2014. október 16 Koncert, Programajánló