Idén újra lesz CineFest!

A fesztivál idén is a világ filmművészetének legfrissebb és legszínvonalasabb kínálatát hozza Miskolcra: olyan nagyjátékfilmeket, kisjátékfilmeket, dokumentum- és animációs filmeket, amelyeknek, mint eddig is, a fesztiválon lesz a magyarországi premierje.


2017. augusztus 08 Film

Néma olvasással emlékeznek Esterházyra

Több teátrum is csatlakozott a Miskolci Nemzeti Színház kezdeményezéséhez, amelynek keretében néma olvasással tisztelegnek a nemrég elhunyt Kossuth-díjas író, Esterházy Péter emléke előtt. A Miskolci Nemzeti Színház művészei augusztus 27-én, szombaton minden érdeklődőt várnak a Szinva-teraszon, aki szeretné leróni tiszteletét a mai magyar irodalom egyik legjelentősebb alakja előtt. A felhíváshoz már csatlakozott a Békéscsabai Jókai…


2016. augusztus 26 Irodalom

Nyilvános a Jameson CineFest programja

Idén is pazar filmválogatás várja a Jamesson CineFest vendégeit Miskolcon.


2016. augusztus 26 Fesztivál, Film, Programajánló

III. UbikEklektik Fesztivál

Összművészeti fesztivál, csavargató sci-fi vizuállal, akusztikus balkán-gypsy beattel, chill és goa életérzéssel, live techno szétmenéssel, házisörrel, no meg egy kiadós filmforgatással.


2015. január 10 Koncert, Programajánló

A legrövidebb nap – a Rövidfilmek Világnapja

A rendezvény célja a kisfilmek népszerűsítése, 2011 óta Franciaországban mindig az év legrövidebb napján (december 21.) ünneplik meg. Éppen ezért mindenki számára nyitott és ingyenes.


2014. december 18 Film, Programajánló

Depresszió – indul a lemezbemutató turné!

Miután már a megjelenés napján aranylemez státuszt ért el a Depresszió új, A folyamat zajlik… című albuma, a csapat a teljes anyagot ingyen meghallgathatóvá tette a Youtube-on.


2014. november 05 Koncert, Programajánló

"HÉTVÁGÁS" Baranta Világkupa

Idén a május 17-18-i hétvégén kerül megrendezésre a Miskolci Generáli Arénában a “HÉTVÁGÁS” Baranta Világkupa. 2014-ben is eldől, ki a legjobb összetett képességű harcos.


2014. május 12 Sport

“HÉTVÁGÁS” Baranta Világkupa

Idén a május 17-18-i hétvégén kerül megrendezésre a Miskolci Generáli Arénában a “HÉTVÁGÁS” Baranta Világkupa. 2014-ben is eldől, ki a legjobb összetett képességű harcos.


2014. május 12 Sport

Százezreket dobtak össze a Subscribe rajongói

Már az előrendelési időszakban óriási érdeklődés kísérte a Subscribe új nagylemeze, a This Moment Will Soon Be Gone megjelenését. A zenekar március 7-én indul lemezbemutató turnéra.


2014. március 10 Bandák, Lemez

3 év után itt a Subscribe új lemeze

Március 3-án új nagylemezzel jelentkezik a Subscribe. A különböző stíluselemeket mesterien ötvöző zenekar This Moment Will Soon Be Gone című albumát előrendelők ajándékokat kapnak.


2014. február 06 Bandák, Lemez