A Tankcsapda lesz a Depresszió előzenekara

Szinte teljes a várpalotai Alfa Fesztivál programja. Néhol “sablonos”, néhol kicsit kilóg egy-egy zenekar, és a címben szereplő geg sem tréfa.


2016. február 23 Alfa Fesztivál  

Vigyázz, kész, Alfa Fesztivál!

A május 22. és 24. között Várpalotán megrendezésre kerülő, ingyenes Alfa Fesztiválon esténként a hazai zenei élet kiválóságai fognak színpadra lépni és elvarázsolni a közönséget.


2015. május 14 Alfa Fesztivál  
Hirdetés

Utolsóból az első

Pünkösdkor duplán lesz mit ünnepelni, hisz május 22-én nyitja meg kapuit az Alfa Fesztivál. Ráadásként a rendezvény ingyenesen látogatható lesz – ami egy örömteli ajándék a szervezőktől.


2015. április 02 Alfa Fesztivál  

Az Alfa 3 napos őrülettel búcsúztatta a nyarat

A napos pázsiton és a sok-sok jó zenében mindenki megtalálta a maga kedvencét az Alfa Fesztiválon, mindent, ami egy igazi nyárbúcsúztató, fergeteges hétvégéhez kell.


2014. szeptember 02 Alfa Fesztivál  

A hiphoptól az ír kocsmazenéig – Alfa péntek

A mozgalmas programok után az összes zenei műfaj kedvelői megtalálhatták kedvencüket az Alfa Fesztiválon, hiszen az együttesek még jóval éjfél után is játszottak.


2014. szeptember 01 Alfa Fesztivál  
Hirdetés

Elindult az Alfa!

A nyár utolsó hétvégéjének érkezése rendszerint rossz hír, idén viszont az Alfa Fesztivál kezdete is, ami pedig kifejezetten jó. Csütörtök déltől várja a fesztiválozókat az Alfa Várpalotán.


2014. augusztus 29 Alfa Fesztivál  

Alfa fesztivál, mielőtt véget ér a nyár

Töltődj fel az őszre a nyár utolsó hétvégéjén, rengeteg zenével, kikapcsolódással és egy hatalmas bulival! Várpalotán, a Cseri parkerdőben mindenkit vár a három napos Alfa Fesztivál!


2014. augusztus 26 Alfa Fesztivál  

Depresszió zárja az Alfa Fesztivált – interjú

A várpalotai Alfa Fesztiválon a Depresszió lesz a záróakkord. A zenekart új lemezükről, a nyári koncertturnéról és a fesztiválozásról kérdeztük.


2014. augusztus 19 Alfa Fesztivál  
Hirdetés

Új köntösben az Alfa Fesztivál

A fesztiválra várni kell még pár hónapot, de a szervezés nagyban zajlik: április elején többek között elindult a fesztivál új weboldala. A honlapon már megtalálható a 4 új fellépő.


2014. május 02 Alfa Fesztivál  

Kitűzték az ALFA Fesztivál zászlaját Várpalotán

Várpalota az elmúlt évtől egy új eseménynek, az ALFA Fesztiválnak ad otthont. A Cseri Parkerdőben korábban sok rendezvény „nevelkedett”. Idén a 3 napos bulira 25 ezer embert várnak a szervezők.


2014. március 20 Alfa Fesztivál