Balaton Sound: A zajok eredete III. - Socfest

Balaton Sound: A zajok eredete III.

Olvasási idő: < 1 perc

Magyar zenészek is fellépnek a hazai belső tenger partján júliusban zajló várva várt elektronikus tánczenei fesztiválon. Bár a többségetek a külhoni előadók miatt lesz ott elsősorban, hazánk fiait is érdemes meglesni. Akkor is, ha nincs még kalocsai hímzéses iPhone tokotok.

Itt van mindjárt a 10 éves pályafutását az “Anthology 10” című koncerttel összefoglaló Karányi Dani, akinek Pásztor Annát, Judie Jay-t és Colombo-t is felvonultató performansza csak egyszer az életben lesz látható, méghozzá a Soundon.

Rendhagyónak számít az idén szintén tízesztendős Punnany Massif csak erre az alkalomra legyártott elektroprodukciója is. A döntően élő hangszerekkel operáló banda egy elektronikus zenei alapokból építkező szettel készül, amely a hiphop és a digitális dallamok kedvelőinek egyaránt igazi csemege lesz.

 

Jön továbbá az Akkezdetphiai, Andro, a Brains, Budai, a Carbonfools, Chris.su, Chriss Ronson, Coyote,Dandy, Ganxsta Zolee és a Kartel, Hot X, az Irie Maffia, Jay Lumen, Matt-U & Mc Kemon, Mentalien, Muzzaik, Naga & Beta, Nora Naughty & Rocha, Palotai & MC Fedora, Poli & Polarize, Sena, Sterbinszky, a Vad Fruttik, Yvel & Tristan.

A legnevesebb külföldi techno, trance és hiphop előadókról ebben a cikkünkben olvashattok.