Gasztronómia

A Várkert Bazárba költözik Kelet-Közép-Európa legelegánsabb boreseménye

Nyolc év után új helyszínt kerestek a VinCE Budapest Wine Show-nak, melyet április 5 és 7 között idén a Várkert Bazárban rendeznek meg. A rendezvényre tucatnyi országból érkeznek kereskedők, hogy közel 200, zömében magyar borászat termékeiből válogassanak. Az eseményen több világszínvonalú Master of Wine szakértő is előadást tart a borvilág legaktuálisabb témáiban.


2018. február 21 Gasztronómia, Programajánló

Korlátlan sörkóstolással nyit újra sörhotel

Az ország legnagyobb sörkocsmájává válik február 16-18 között a Gellért Hotel. Az idén 100 éves szálloda falai közt mintegy 100 féle sört kóstolhatunk számolatlanul, a csúcsgasztronómia híveit pénteken és szombaton ötfogásos sörvacsora valamint a pazar panorámájú Lakosztályétterem várja, vasárnap pedig egy izgalmas Sörbrunch, korlátlan étel- és italfogyasztással.


2018. február 06 Gasztronómia, Programajánló

Pilisi Kavalkád-Fánkfesztivál

A Pilisi Szlovákok Központjában feledhetetlen programokkal kívánják a téli időszak lezárását és a tavaszvárást emlékezetessé tenni a családok számára. A farsangi időszak már időtlen idők óta a felhőtlen szórakozás ideje, amelynek megkoronázása egy igazi farsangi mulatság. Február második hétvégéjén a 11. alkalommal rendezik meg a Pilisi Kavalkád- -Fánkfesztivált.


5 tuti forralt bor recept téli estékre

Egyre hűvösebb napokat élünk és ilyenkor igazán lélekmelengető tud lenni az otthon is gyorsan elkészíthető forralt bor.


2017. december 13 Gasztronómia, SocfestICE

Viszkis burger készült a Zingben

A Viszkis című mozifilm ihlette az ország első whiskey-s burgerét, amelyet a filmmel egy időben mutat be a Zing. A burgert először Szalay Bence, a Viszkis főszereplője készítette el és kóstolta meg a film bemutatója előtti napon, a Zing étteremnyitása alkalmából.


2017. november 22 Gasztronómia

Liba landolt a Gellért előtt

Egy kifejlett liba szállt le a Danubius Hotel Gellért előtti téren, majd komótosan betotyogott Budapest egyik legszebb szállodaépületébe. Pont jókor, mert két hét múlva kezdődik a legnagyobb budapesti Márton napi Borfesztivál.​


2017. október 25 Gasztronómia

Mit hoz ki a bűvös 7-esből a Gellért?

Széll Tamás, a hazai gasztro-hősök legnagyobb figurája, aki bebizonyította a világnak, hogy a magyar szakácsok is művészi szinten mozognak “Kulináriában”, a Danubius Hotel Gellért Márton napi Borfesztiválján mutatja meg a fine dining rejtelmeit, de ott lesznek a Gerbeaud, Gundel, Gellért aranyhármas séfjei is, folyik majd a bor és habzik a sör, csak győzzük meginni. Mindez…


2017. október 19 Gasztronómia, Programajánló

Jön a IV. Sütnicake

A IV. Sütemény – és Tortafesztiválra, ahol nem túlzás állítani, hogy lélegzetelállító desszertkülönlegességek lesznek megtekinthetőek és kóstolhóatóak október első hétvégéjén.


2017. október 02 Gasztronómia, Programajánló

Egyre keresettebb a drágább, de minőségi sör

A minőségi főzetek világszerte egyre népszerűbbek, amire a hazai sörpiac is reagál: újabb és újabb gyártók bővítik a kínálatukat prémium vagy szuperprémium kategóriájú sörökkel.


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás