Gasztronómia

5 tuti forralt bor recept téli estékre

Egyre hűvösebb napokat élünk és ilyenkor igazán lélekmelengető tud lenni az otthon is gyorsan elkészíthető forralt bor.


2017. december 13 Gasztronómia, SocfestICE

Viszkis burger készült a Zingben

A Viszkis című mozifilm ihlette az ország első whiskey-s burgerét, amelyet a filmmel egy időben mutat be a Zing. A burgert először Szalay Bence, a Viszkis főszereplője készítette el és kóstolta meg a film bemutatója előtti napon, a Zing étteremnyitása alkalmából.


2017. november 22 Gasztronómia

Liba landolt a Gellért előtt

Egy kifejlett liba szállt le a Danubius Hotel Gellért előtti téren, majd komótosan betotyogott Budapest egyik legszebb szállodaépületébe. Pont jókor, mert két hét múlva kezdődik a legnagyobb budapesti Márton napi Borfesztivál.​


2017. október 25 Gasztronómia

Mit hoz ki a bűvös 7-esből a Gellért?

Széll Tamás, a hazai gasztro-hősök legnagyobb figurája, aki bebizonyította a világnak, hogy a magyar szakácsok is művészi szinten mozognak “Kulináriában”, a Danubius Hotel Gellért Márton napi Borfesztiválján mutatja meg a fine dining rejtelmeit, de ott lesznek a Gerbeaud, Gundel, Gellért aranyhármas séfjei is, folyik majd a bor és habzik a sör, csak győzzük meginni. Mindez…


2017. október 19 Gasztronómia, Programajánló

Jön a IV. Sütnicake

A IV. Sütemény – és Tortafesztiválra, ahol nem túlzás állítani, hogy lélegzetelállító desszertkülönlegességek lesznek megtekinthetőek és kóstolhóatóak október első hétvégéjén.


2017. október 02 Gasztronómia, Programajánló

Egyre keresettebb a drágább, de minőségi sör

A minőségi főzetek világszerte egyre népszerűbbek, amire a hazai sörpiac is reagál: újabb és újabb gyártók bővítik a kínálatukat prémium vagy szuperprémium kategóriájú sörökkel.


Átadták az első Gourmet díjat

A Gourmet Fesztivál eddigi történetének legsikeresebbjén vagyunk túl, ez a látogatók számában is megmutatkozott: idén átlépték a 20 ezer fős álomhatárt, és mintegy 23.500 érdeklődő volt kíváncsi a legmenőbb hazai gasztroprogramra.


Húsgolyóba, kávéba rejtett Ázsia

Ázsia ízei jelennek meg chimichangában, húsgolyóban, burgerben sőt, még a kávéban is a Millenárison, a hétvégi Food Truck Rally-n. A street food-osoknak öt, előre meghatározott fűszerből hármat fel kell használniuk a versenyételekhez, a szakácsok a koriander, csillagánizs, gyömbér, fahéj és a kardamom variációit rejtették bele egy-egy szokásos fogásukba. Öt plusz egy fogás, amit meg kell…


2017. február 23 Gasztronómia, Programajánló

Ilyen a műanyagmentes büfézés – hétvégén Food Track Rally

Foodtrucképítésről, gasztro-marketingről és design kérdésekről is szó lesz a Food Truck Rally szakmai workshop-ján. Aki valaha saját büfékocsiról álmodott, most megtudhatja, miként érdemes belevágni, és mi kell ahhoz, hogy a város legnépszerűbb street foodosa legyen. A szakmai programok mellett többek között Kovács Lázár – Lázár Chef, Serényi Zsolt és Bezerics Dániel is előadást tart.


2017. február 22 Gasztronómia, Programajánló

Már csak párat kell aludni

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás