Kérsz egy pohárral? – 5 különleges vagy bizarr ital - Socfest

Kérsz egy pohárral? – 5 különleges vagy bizarr ital

Olvasási idő: 3 perc

Kobraepés bor, különleges vodkavariációk és sör keverése ezzel-azzal. Ezeket a furcsaságokat nem találod meg a sarki boltban. Sokan szeretnénk kipróbálni különleges ételeket, italokat, most pár fura alkoholos italt gyűjtöttünk össze. A cikk végét csak akkor olvasd el, ha ma már nem szeretnél enni.

Chilis vodka

A Naga Chilli Vodka a cserjés paprika és a kínai paprika hibridjének, a naga jolokia paprikának esszenciáját tartalmazó vodka.

A Naga Chilli Vodka a cserjés paprika és a kínai paprika hibridjének, a naga jolokia paprikának esszenciáját tartalmazó vodka. Ez a bizonyos paprika 2007 és 2011 között a legcsípősebb paprika cím birtokosa volt 1 001 304 Scoville-egységgel. Az összehasonlítás kedvéért egy tabasco szósz zöld paprikából 600-800 értékkel bír, egy erős magyar paprika 1500-2500 egység között mozog.

A termék megvásárlásával elfogadod, hogy a gyártót nem terheli semmilyen felelősség, ha megsérülsz, és ha ajándékba adod a terméket, akkor felvilágosítod a címzettet az ital veszélyeiről. A felbontásához drótvágóra lesz szükséged.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a folyékony poklot, 12-13 ezer forint körüli áron rendelhetsz belőle 50 centiliternyit. Ennél többet orvosi felügyelet nélkül nem érdemes megkóstolni.

Pizza sör

A pizza sör 2006-ban született, amikor a konyhakertben szüretelt fűszernövények és zöldségek megihlették egy házi sörfőzde tulajdonosait.A pizza sör 2006-ban született, amikor a konyhakertben szüretelt fűszernövények és zöldségek megihlették egy házi sörfőzde tulajdonosait. A sörfőzők találtak egy hasonló receptet, de az elképzelésük pontos való váltásáért kiolvasták Randy Mosher Radical Brewing című könyvét, amely őrült sörfőzési technikák kipróbálására bíztatja az olvasót (gombával, zöldségekkel, forró kövekkel és hasonló finom alapanyagokkal).

Kávés sör

A hawaii Kona sörfőzde a trópusi sziget aromáit vegyíti italaiban. Egyik különlegességük a Pipeline Porter nevű sör, melyet a szigeten termesztett kávébabokból készült kávéval pezsdítenek fel.A hawaii Kona sörfőzde a trópusi sziget aromáit vegyíti italaiban. Egyik különlegességük a Pipeline Porter nevű sör, melyet a szigeten termesztett kávébabokból készült kávéval pezsdítenek fel. Ezt a sötét színű kézműves sört nem könnyű beszerezni. Szezonális, limitált kiadású és a legnagyobb esélyed akkor van a megkaparintására, ha kiutazol Hawaii-ra.

Bubis vodka

Az English Distillers International különlegessége a szénsavas vodka.Az English Distillers International különlegessége a szénsavas vodka. Az italt árpa és malátázott búza felhasználásával készítik el, majd háromszor desztillálják és szűrik, mielőtt szén-dioxiddal dúsítanák. Az elkészítés pontos módja hétpecsétes titok.

Kobra-epe bor

Ez a vietnámi éttermekben kipróbálható különlegesség friss kobra epe és rízsbor keveréke.Ez a vietnámi éttermekben kipróbálható különlegesség friss kobra epe és rízsbor keveréke. Még itt vagy? Szóval, a kígyó többi részét a következő fogásoknál fel is használhatják, hogy teljesen legyen a gasztronómiai élmény, illetve az ital az asztalod mellet készül el. Beleértve az epe kinyerését.

Ha hasonló vonalon szeretnéd folytatni a kulturális ismerkedést, olvasd el a különböző nemzetek józanodási trükkjeiről szóló cikkünket.