alkohol

Kobraepés bor, különleges vodkavariációk és sör keverése ezzel-azzal. Ezeket a furcsaságot nem találod meg a sarki boltban. A cikk végét csak akkor olvasd el, ha már nem szeretnél enni.

Kérsz egy pohárral? – 5 különleges vagy bizarr ital

Kobraepés bor, különleges vodkavariációk és sör keverése ezzel-azzal. Ezeket a furcsaságokat nem találod meg a sarki boltban. Sokan szeretnénk kipróbálni különleges ételeket, italokat, most pár fura alkoholos italt gyűjtöttünk össze. A cikk végét csak akkor olvasd el, ha ma már nem szeretnél enni.


2018. augusztus 05 Gasztronómia
A másnaposság gyógymódja különböző országokban.

Így józanodnak a világ körül

Méregtelenítés, felszívás, vitaminok, kalóriák – minden nemzetnek megvan a trükkje egy kemény bulizás utáni reggel megkönnyítésére. A cikk kulturális ismerkedésnek minősül, ezért kipipálhatod a „tanulj minden nap valamit” tételt a listádon. Egyesült Királyság – Full English Breakfast Bacon, kolbász, tojás, pirítós, bab, paradicsom és hasonló finomságok jelentik a megoldást a La Manche másik oldalán. Elméletileg…


2018. április 03 Életmód

Degenerált Y generáció

Elcseszett, soha felnőni nem akaró, Pán Péter-generációs fiatalokról szól a Komod Színház deGeneráció című darabja a Karinthyban. Skype-on szakítanak, vállalkozónak álcázzák magukat, hogy munkát kerüljenek, neten randiznak és kényszeres evésbe, ivásba, drogozásba menekülnek. De mi elől? Ha magadra ismersz, ne olvass tovább – még a végén elkezdesz dolgokért felelősséget vállalni!


2016. május 16 Színház

Életünk másnapjai

Előbb-utóbb minden bulizót elér a rettegett kór, a másnaposság. Ebben a cikkben alapvető információkkal szeretnénk szolgálni ennek az állapotnak minél elviselhetőbbé tételére.


2015. december 05 Életmód

Liba sushi és sörkurzus az V. Márton napi Borfesztiválon

Borok-Libák-Fűszerek címmel négynapos Márton napi Borfesztivál csalogatja a gasztronómia szerelmeseit – november 5-8 között – a Gellért Szállóba, ahol nem mindennapi kínálatban lesz részünk.


2015. október 23 Gasztronómia

Fehérborral nyakon öntve

Hamarosan itt a szüret ideje, ami a borokról szól. De az alkoholos fogásokat az év bármelyik szakában fel lehet szolgálni.


2015. szeptember 10 Tipp Hopp Három

Meggyes finomságok és bringatúra Kecelen

Kecelen június 12-13. között rendezik meg a 6. Meggyfesztivált. Meggyköpő verseny, néptánc, bringatúra és még sok más érdekesség várja a látogatókat.


2015. június 05 Fesztivál, Gasztronómia

A gourmet kalandok paprikás csirkével kezdődnek

2015-ben újra összegyűlik a gasztró világ apraja-nagyja. Minőségi borokat, kézműves söröket és ínycsiklandó falatokat kóstolhatunk meg a Millenárison május 21. és 24. között.


Jól sikerült a PENelés

Egy éve nem volt ekkora nyüzsgés a Zsolnay Negyedben, ahova több mint húszezren látogattak el a Pécsi Egyetemi Napok keretén belül. A fesztivál vegyes korosztályokat csábított el a 3+1 napra.


2015. május 06 PEN

Pálinka sunrise – X. Pálinkafesztivál

Pálinka, korlátok nélkül Ingyenes lesz a X. Budapesti Pálinkafesztivál Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Pálinkafesztivált május 7-10. között a Városháza Parkban.