A Halloween ősi kelta hagyományokból alakult ki. Mi is készülünk az ünnepre, három ötletes receptünk van arra az esetre, ha valami hangulathoz illőt kínálnátok a vendégeiteknek.
A Halloween ősi kelta hagyományokból alakult ki. Mi is készülünk az ünnepre, három ötletes receptünk van arra az esetre, ha valami hangulathoz illőt kínálnátok a vendégeiteknek.
A Vígszínház Danton halála című előadása Alföldi Róbert rendezésében került a színpadra, benne az élvhajhász forradalmár címszerepében erőset alakító Stohl Andrással és az elő-előbukkanó áthallásokkal.
Október utolsó filmbemutatói tartogatnak thrillert, animációt, egy meglepően jól sikerült vígjátékot és még sok mást. Pontosan hét új film kerül a magyar mozikba a hónap végén, így van miből válogatni.
Mai kínálatom nem más, mint a Bibliában is megemlített, ősi gyümölcs, ami nemcsak finom, de nagyon egészséges is, és alacsony kalóriatartalma miatt fogyókúrás étrendbe is beilleszthető.
Irvine Welsh nem kímél senkit és semmit, teszi ezt úgy, hogy munkái sikeresek. Talán mert az emberek szeretik az antihősöket. A Mocsok című filmben egy ilyen díszpéldány szemszögéből láthatjuk az eseményeket, ami egyszerre okoz identitászavart és perverz élvezetet.
Ha sikerül egészen olcsón hozzájutnotok az almához, tankoljatok be, és próbáljátok ki ezeket a recepteket! Megint igyekeztem a főszereplőnket, ezúttal az almát változatosan bemutatni. Egy kis alkohol, hús mellé finom szósz és almás fasírt a mai ajánlatom.
Ha a nagyinak megmaradt egy kis felesleges szilvája a befőzésről, akkor mindenképp érdemes kipróbálni ezeket az alkoholos nedűket. Azért számoljunk vele, hogy az elkészítésük talán lassabb, mintha boltban vennék, de egy összejövetelen elbüszkélkedhetünk vele, hogy milyen ügyesek voltunk.
Már írtam alkoholos italokról, tavaly nyáron például a koktélokról. Itt az ideje, hogy alkoholmentes, kevert nedűket szolgáljak fel, vagyis az egyik divatos, retro kedvencünket, a limonádét – és nem is akárhogy!
Ha itt a nyár, a kerti sütés vár! De hogy ne csak a megszokott ételek kerüljenek a szabadtéri tűzről a gyomrunkba, mutatok három igazán remek pácot.
A múlt héten kimondottan meleg, sőt forró ételeket kínáltam a meleg ellen, most azonban pont az ellenkezőjét teszem: ezen a héten fagylalt receptek uralják a Tipp Hoppot. Ráadásul három olyan verziót mutatok meg, amik talán nem a legszokványosabbak. Szóval nyaljunk egyet!