Konferencia

Március végéig keresik a legtehetségesebb diákújságírókat

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület idén is keresi a jövő legígéretesebb médiamunkásait. A 26. DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatra általános és középiskolások, valamint felsőoktatásban tanuló fiatalok jelentkezhetnek 6 + 1 kategóriában.


2016. március 17 Egyetemi élet, Konferencia

Suicide Squad – első előzetes

Végre felkerült a világhálóra a várva várt, DC-s bajkeverőket tömörítő Suicide Squad, Comic-Con-on vetített előzetese.


Schwarzenegger Budapesten leplezi le titkait

Zenészek, sportolók, politikusok és Magyarország leggazdagabb üzletasszonya fog többek között előadást tartani a sikerről február 22-én a Papp László Budapest Sportarénában.


2015. február 01 Konferencia, Programajánló

Kolosi Péter és Sas István a Média 2.0 Meetup-on

A média iránt érdeklődők számára igazi csemegének ígérkezik november 11-én (kedden) a Média 2.0 csapatának szervezésében elindított kommunikációs meetup-sorozat az Ötkertben.


2014. november 04 Konferencia, Programajánló

Pszichológiai előadások: MPT nyílt nap az ELTE-n

Az ELTE PPK A biztonság peremén címmel megrendezésre kerülő pszichológiai nyílt nap interaktív műhelyei után most a négy plenáris előadást mutatjuk be részletesebben.


2014. november 03 Konferencia, Programajánló, Tudomány

Pszichológiai műhelyek az MPT nyílt napján

A pszichológia iránt érdeklődők nem hagyhatják ki november 5-én az ELTE PPK nyílt napját, amelynek témája a korunkban olyan nagyon aktuális kérdés: a biztonság keresése.


Tolnay 100 a Vígszínházban

Október 30-án nyílik meg a művésznő portréiból és színházi tablóiból összeállított kiállítás, amely Tolnay Klári pályájának a Vígszínházban és a Művész Színházban töltött szakaszait mutatja be.


2014. október 27 Konferencia, Színház

Elefántbébiktől a médiaműveltségig

Október 15-én ezúttal Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője és Aczél Petra, a Budapesti Corvinus Egyetem docense tart előadást a Média 2.0 Meetup-on.


2014. október 15 Konferencia

Ott voltunk az első kommunikációs meetupon

A Média 2.0 blog azért hirdette meg ezt az eseményt, hogy összehozza a kommunikációs hallgatókat a szakmabeliekkel, megteremtve egy fórumot a kapcsolati háló építésére.


2014. szeptember 18 Konferencia

A legjobb diákújságírók

Nyolc kategóriában 64 díjat osztottak ki az ország legtehetségesebb diákújságíróinak pénteken a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A rendezvényre mintegy kétezren látogattak ki.


2014. május 20 Fesztivál, Konferencia