Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Widget_Builder_Display has a deprecated constructor in /var/www/socfest.hu/wp-content/plugins/widget-builder/classes/custom-widget-display.php on line 19

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 23
Elefántbébiktől a médiaműveltségig - Socfest Elefántbébiktől a médiaműveltségig - Socfest

Elefántbébiktől a médiaműveltségig

Olvasási idő: 2 perc

Október 15-én, szerdán 18:30-kor folytatódik a Média 2.0 csapatának szervezésében elindított kommunikációs Meetup-sorozat. Ezúttal Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője és Aczél Petra, a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) docense tart előadást.

szeptemberi_meetupA szeptemberi első kommunikációs meetup sikere után (amelyen kétszázan voltak) a Média2.0 blog csapata újabb eseményt szervez a kommunikáció iránt érdeklőknek. Rengeteg újságíró, pr-os, marketinges dolgozik Magyarországon, akik között a legritkább esetben alakul ki érdemi kapcsolat. Ez az elszigetelődés senkinek sem jó hosszútávon, hiszen rengeteget lehetne tanulni egymástól. A kommunikáció szakos egyetemisták és pályakezdők nagy része pedig nem tudja, merre induljon, hiszen semmi esélye sincs belelátni ezekbe a zárt világokba. A rendezvénysorozat célja változtatni ezen: lehetőséget adni mindenkinek, hogy újat tanuljon az előadásokból, és egy jót beszélgessen a hasonló érdeklődésű emberekkel finom sörök és borok mellett.

Az este Hanga Zoltán előadásával kezdődik: a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője arról fog beszélni, hogy mivel foglalkozik nap mint nap, ez milyen kihívásokkal jár, és milyen stratégiákat igényel az állatkerttel kapcsolatos kommunikáció. Aczél Petra, a BCE docense a médiaműveltség fogalmát járja körül, és válaszol többek között arra kérdésre, hogy a mai felnőtt vagy a holnapi gyerek médiaműveltsége nagyobb.

Az előadások után lehetőség lesz személyesen is megismerni az előadókat, akik szívesen maradnak a helyszínen beszélgetni. A szervezők arra biztatják a közönséget, hogy ne rohanjanak el, hanem ragadják meg az alkalmat, és próbálják megismerni egymást, hiszen ritkán adódik ilyen lehetőség.

A második meetup helyszíne a belvárosi Ötkert lesz. A Meetup.com-on és a Facebookon is elérhető esemény ingyenes, de a nagy érdeklődésre való tekintettel regisztrációhoz kötött!

A meetup a jövő hónapban is folytatódik: novemberben Tóth Péter István, az evolúció kommunikációs szakértője és Sas István reklámszakember tart előadást.