Médiaajánlat - Socfest
 
2014. július 07

Médiaajánlat

Bemutatkozás

A Socfest.hu online magazin fiatalos dinamizmusával és a közösségi portálokra építve 2012 májusában indult. Az akkor még három fő munkáját magában foglaló projekt, mára a sajtópiacon helytálló médiummá nőtte ki magát, közel tíz állandó és több alkalmi munkatárssal.

Két irányból közelít a médiához:

Közösségi cikkírás

A Socfest.hu felületén akárki kipróbálhatja magát, mint újságíró, fotós vagy videókészítő. Az oldal hátterében álló, könnyen kezelhető szerkesztőprogram segítségével bárkinek megjelenési felületet biztosítunk – természetesen, ha megüt egy bizonyos színvonalat. Szerkesztőink nemcsak technikailag támogatják a cikkírókat, hanem szakmailag is tanácsot nyújtanak. Gyakornoki programunk keretében a jelentkezők meglévő szaktudását próbáljuk meg a gyakorlatba átültetni, amivel honlapunk változatosságát is erősítjük.

Közösségi kereső

Az okostelefonok, a mobilinternet és a közösségi szolgáltatások elterjedésével egy-egy eseményről rengeteg impulzus érhet minket, még akkor is, ha egy sötét szobában ülünk. A technológiai fejlődéseket meglovagolva hoztunk létre egy alkalmazást, ami képes eseményorientáltan keresni a közösségi szolgáltatások (Twitter, Facebook, Instagram, Google+) nyilvános bejegyzései között. Az applikációnak köszönhetően cikkeink is színesebbé válhatnak, több – akár teljesen különféle – véleményt is közölve az olvasókkal. (A szolgáltatás természetesen használható üzleti célokra is, például márkafigyelésre.)

A csapat, eredmények

Alkalmazásunk és tartalomkínálatunk ezen túlmenően is folyamatosan bővül. A csapat innovatív módszerekkel kívánja kielégíteni a rohamosan változó felhasználói igényeket. A honlap működéséről az alábbi linket (http://socfest.hu/egyeb/igy-mukodunk-mi) érdemes elolvasni. Működésünk óta egyik tagunk az Origónál, egy másik pedig a Népszavánál dolgozik, ezeket eredményként mutathatjuk föl, és büszkék vagyunk rájuk.

Statisztikai adatok

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által akkreditált oldalunkat naponta 2-300 egyedi látogató tekinti meg. Többségük a közösségi oldalakról érkezik egy konkrét bejegyzésre, ám a felhasználók fele nemcsak az adott cikket olvassa el, hanem minimum még egyet, így az oldalmegtekintés napi szinten 4-600 között mozog.

A Facebook oldalunk szintén dinamikusan fejlődik. Követőink száma – akik 100%-ban valós felhasználók – minden rásegítés nélkül folyamatosan növekszik.

A bejegyzések elérési adatai a Facebook adatfolyamon történt legutóbbi változtatások óta sem csökkentek számottevően, sőt az „ígért” 3-4%-os elérési arányt rendre túlteljesítik. Ezeknek az eléréseknek közel egyharmada végződik átkattintással.

Hirdetési felületeink, ajánlataink

Banner – asztali nézet

 • standard méretű fekvőbannerek, 5.000 Ft. / hét / pozíció
  • főoldal cikkek fölött
  • főoldal 1-4 és az 5+ között
  • cikk teteje – coverfotó alatt
  • cikk alatt – megosztási gombok és a kommentbox között
 • oldalsáv és fejléc, 10.000 Ft. / hét / pozíció
  • oldalsáv
  • fejlécben – egyedi méret

Szponzoráció

Egyedi megállapodás szerint.

PR cikk

 • kész cikk megjelenítése: 5.000 Ft.
 • általunk készített cikk: ~ 10-20.000 Ft.
 • általunk készített videóval vagy fotógalériával: megegyezés szerint

Sajtókommunikáció

PR cikkek, sajtóanyagok készítése, megjelenítése, nagyobb médiumoknak kiközvetítésre. Eseményen való fotózás, videókészítés: megegyezés alapján, 50.000 >

Nyereményjátékok készítése, lebonyolítása, kommunikációja

 • kész cikk megjelenítése: 5.000 Ft.
 • általunk készített cikk: ~ 10-20.000 Ft.
 • általunk készített videóval vagy fotógalériával: megegyezés szerint

Kapcsolat

Németh Ádám

 +36-30-497-4875

hirdetes@socfest.hu