Suicide Squad – első előzetes

A San Diegoban 45 éve megrendezésre kerülő képregényszemle a kockák Mekkája. Végre felkerült a világhálóra a várva várt Suicide Squad, Comic-Con-on vetített előzetese!

Talán Joker szerepe döbbentett meg mindenkit elsőre, és hogy Jared Leto hogyan fogja ezt alakítani. A nézők nagy többsége a Heath Ledger-féle Jokerre emlékszik, és van a tudatukban. Azonban magát a karaktert leginkább a képregényekből, valamint a DC-féle animált filmekből lehet megismerni.

Ne feledjük továbbá, hogy a 2008-as Batman filmből kiszivárgott képek és előzetes alapján a nagyközönség ugyan úgy fújolta a Ledger által bemutatott arcot.

Heath Ledger – The Dark Knight (2008)

Maggott Robbie úgy látszik tökéletesen hozza majd az infantilis ex-pszichiáter, Harley Quinn szerepét, viszont a Will Smith-féle Deadshotra is nagy hangsúlyt fektetnek a trailer alapján. Az előzetes alapján remélhetőleg mindenkinek lesz egy kis elő-sztorija a filmben, kérdés hogy mennyit tudnak majd belőle kihozni.

Nem utasítok senkit, hogy nézze végig az összes DC által készített animációs mozikat, de ártani nem fognak. Remélhetőleg nem lesznek apró rejtett utalások a képregényekre, és mindenki tökéletesen érteni fogja a sztori teljes egészét, nem csak a geek fanatikusok.

Suicide Squad (2016) balról-jobbra a teljesség igénye nélkül: Slipknot, Captain Boomerang, Enchantress, Katana, Rick Flag, Harley Quinn, Deadshot, Killer Croc és El Diablo

Egy szó, mint száz: ez egy önálló, új film, új szereplőgárdával; reméljük jövő augusztusban mindenki elégedetten sétál ki a mozikból.