Schwarzenegger Budapesten leplezi le titkait

Arnold Schwarzenegger, az Animal Cannibals, Danny Blue, Rubint Réka, Schorbert Norbert és még sokan mások egy helyen! Egy szuszra is nehéz felsorolni, akkora sztárdömpinggel érkezik az MVM Siker-nap konferencia és fesztivál a Papp László Budapest Sportarénába február 22-én. Zenészek, sportolók, politikusok és Magyarország leggazdagabb üzletasszonya fog többek között előadást tartani a sikerről.

Már csak húszat kell aludni, hogy egy egész napos, fergeteges program keretében, előadások kíséretében értesülhessünk arról, mi állhat a siker mögött. A rendezvény sztárvendége maga Arnold Schwarzenegger lesz, aki testépítőből lett Kalifornia kormányzója, és garantáltan mindenkit be fog avatni a sikerhez vezető út rejtelmeibe. A hollywoodi sztár izgatott, hogy Budapestre jön, Facebook-oldalán az esemény fényképét is kiposztolta a következő szöveggel:

“Alig várom, hogy megoszthassam saját szabályaimat a sikerhez Budapesten február 22-én. Találkozunk a Siker Napon 2015-ben!”

Hogyha valaki szeretne közös képet csinálni a világsztárral, annak nem kell mást tennie, minthogy benevez a szkanderversenyre, ahol egy férfias küzdelemben kivívhatja magának a jogot, hogy Schwarzeneggerrel pózoljon. Ha ez mégsem jönne össze, marad még egy lehetősége: fél millió forintért cserébe egy szobában személyesen találkozhat vele és megörökítheti a pillanatot egy fotó erejéig. De az se csüggedjen, akinek ez sem sikerül, hiszen egész nap snacket ehet korlátlanul, ha a VIP-be vált magának jegyet. A rendezvény hivatalos honlapján leírtak szerint, hogyha a szórakozás mellett egy életre szóló élménnyel szeretnénk gazdagodni, ott a helyünk.

Aki nem tud elmenni erre a szuper rendezvényre bármilyen oknál fogva, az nézze meg az alábbi videót, és fogadja meg a tanácsokat!

További infók a Siker-napról itt.