Schwarzenegger Budapesten leplezi le titkait - Socfest

Schwarzenegger Budapesten leplezi le titkait

Olvasási idő: < 1 perc

Arnold Schwarzenegger, az Animal Cannibals, Danny Blue, Rubint Réka, Schorbert Norbert és még sokan mások egy helyen! Egy szuszra is nehéz felsorolni, akkora sztárdömpinggel érkezik az MVM Siker-nap konferencia és fesztivál a Papp László Budapest Sportarénába február 22-én. Zenészek, sportolók, politikusok és Magyarország leggazdagabb üzletasszonya fog többek között előadást tartani a sikerről.

Már csak húszat kell aludni, hogy egy egész napos, fergeteges program keretében, előadások kíséretében értesülhessünk arról, mi állhat a siker mögött. A rendezvény sztárvendége maga Arnold Schwarzenegger lesz, aki testépítőből lett Kalifornia kormányzója, és garantáltan mindenkit be fog avatni a sikerhez vezető út rejtelmeibe. A hollywoodi sztár izgatott, hogy Budapestre jön, Facebook-oldalán az esemény fényképét is kiposztolta a következő szöveggel:

“Alig várom, hogy megoszthassam saját szabályaimat a sikerhez Budapesten február 22-én. Találkozunk a Siker Napon 2015-ben!”

Hogyha valaki szeretne közös képet csinálni a világsztárral, annak nem kell mást tennie, minthogy benevez a szkanderversenyre, ahol egy férfias küzdelemben kivívhatja magának a jogot, hogy Schwarzeneggerrel pózoljon. Ha ez mégsem jönne össze, marad még egy lehetősége: fél millió forintért cserébe egy szobában személyesen találkozhat vele és megörökítheti a pillanatot egy fotó erejéig. De az se csüggedjen, akinek ez sem sikerül, hiszen egész nap snacket ehet korlátlanul, ha a VIP-be vált magának jegyet. A rendezvény hivatalos honlapján leírtak szerint, hogyha a szórakozás mellett egy életre szóló élménnyel szeretnénk gazdagodni, ott a helyünk.

Aki nem tud elmenni erre a szuper rendezvényre bármilyen oknál fogva, az nézze meg az alábbi videót, és fogadja meg a tanácsokat!

További infók a Siker-napról itt.