A hamburgert mindenki ismeri és szereti. Kinek a gyorséttermi, kinek a sarki büfében kapható ízlik jobban, de bátran állíthatjuk, hogy hamburgerből is a házi a legjobb.
A hamburgert mindenki ismeri és szereti. Kinek a gyorséttermi, kinek a sarki büfében kapható ízlik jobban, de bátran állíthatjuk, hogy hamburgerből is a házi a legjobb.
A mai zöldborsó a XVI. századtól vonult be az étkezés történetébe, eleinte mint drága különlegesség. Kellemes édes íze miatt hamar közkedveltté vált az emberek körében, de ezenkívül magas a fehérje-és vitamintartalma, továbbá szabályozza a vérnyomást és az emésztési rendellenességeket. Vastartalma révén segít a fáradékonyság, a vérszegénység, az immunrendszerünk átmeneti gyengesége és a tanulási nehézségek esetén.
Az epret megpróbáltam változatosabban feltüntetni, a cukkinis receptek a kalória szegénységre mentek rá, ezek a receptek a cseresznyés ételek bizarr oldalát tükrözik.Legalábbis az utolsó kettő.Jó étvágyat hozzá!
A cukkini alacsony kalóriatartalma és kevésbé intenzív íze miatt, nemcsak jól kombinálható alapanyag, de fogyókúrákban és a legtöbb diétában is változatosan alkalmazható. Ez a három recept egy kis ötletadó a nyári előkészületekhez.
Végre elérkezett az idő,amikor elfogadható áron juthatunk magyar eperhez. Talán pont a finom íze és a viszonylag rövid szezonja miatt, inkább csak gyorsan bekapjuk, ahelyett, hogy változatos módon felhasználnánk. Pedig érdemes lenne kipróbálni. Itt van 3 recept, ami garantált befutó.