Az Apocalyptica és a Canned Heat érkezik a 19. Open Road-ra - Socfest

Az Apocalyptica és a Canned Heat érkezik a 19. Open Road-ra

Olvasási idő: < 1 perc

2018-ban is világsztár zenészek fokozzák majd a lóerőkben leggazdagabb hazai fesztivál hangulatát. Az Open Road Fest színpadán tépik majd a húrokat a klasszikus hangszereket metál fegyverekké formáló finnek, az Apocalyptica, és a Woodstock-i fesztivált is megjárt blues legendák, a Canned Heat. Ha eddig bizonytalan voltál, most már egyértelmű: ott a helyed Alsóörsön!

Apocalyptica

A finn zenekar, amely idén lesz 25 éves  azért különleges, mert heavy metál számokat játszanak csellón. Gyakorlatilag egy zűzós “komolyzenei” koncertre bulizhatunk. Olyan előadók dalait dolgozzák át, mint a Metallica, a Faith No More vagy a Rammstein.

Canned Heat

Canned Heat blues-rock és boogie-rock együttes 1965-ben alakult Los Angelesben. A nevüket Tommy Johnson amerikai delta blues zenész 1928-ban komponált Canned Heat Blues című dalának címe alapján vették fel.

1967-ben adták ki az első albumukat, amit számtalan korong követett. A zenekarban összesen 44 ember fordult meg, a jelenlegi 4-en kívül, és ők is ott voltak a Woodstock fesztiválon, ’69-ben. Kell ennél több egy jó bulihoz?

Kedvezményes bérletek elővételben kaphatóak!

19. Harley-Davidson Open Road Fest – 2018. június 6-10., Alsóörs
Feel the Freedom!