Rockmaraton 2019: változatlan helyszínen és időpontban! - Socfest

Rockmaraton 2019: változatlan helyszínen és időpontban!

Olvasási idő: < 1 perc

Egy rövid kis pihenő után, az ősz beálltával újra nagy erőkkel fogtak hozzá a 2019-es fesztivál szervezéséhez – örömmel jelentjük, hogy változatlanul Dunaújváros ad otthont a Rockmaratonnak, jövőre pedig 2019. július 8-14. között tölthetünk együtt egy hetet a rockparadicsomban.​

Az idei év tapasztalatai alapján arra jutottak a szervezők, hogy a rendezvény a méretét tekintve elérte a zenitet, ezért a történetében először maximalizálják a megvásárolható bérletek és napijegyek számát.

Nem annyi embert szeretnénk beengedni a Rockmaratonra, amennyit csak elbír a terület, hanem annyit, ahányan még jól tudjuk érezni magunkat, komoly tömegérzet, felesleges sorbanállások nélkül, és az elengedhetetlen családias-baráti légkört is fenn tudjuk tartani. Eddig is fontos volt nekünk, hogy minden évben növeljük a fesztivál színvonalát, 2019-től végleg átkerül a hangsúly a mennyiségről a minőségre. A napi látogatószámot 6000 főben maximalizáljuk, ami az elmúlt évek átlagos napi látogatószámához igazodik.

Elérhetőek az early bird bérletek:

► Online ◄
► SZÉP Kártya ◄
► K&H SZÉP Kártya ◄
► Jegyirodák ◄

A VIP Támogatói csomagot is átalakítják, csak előzetes regisztráció után lehet majd megvásárolni, az egyszerűsítés kedvéért tartalmazni fogja a hetibérletet is, de csak 100 darabot értékesítenek belőle! Akik ez iránt érdeklődnek még egy hetet várniuk kell a jegyvásárlással! További részletek hamarosan.