Jó lesz ez nekünk? - Socfest

Jó lesz ez nekünk?

Olvasási idő: < 1 perc

Park ZáróbuliAz április 25-étől induló szabadtéri szezonban a régió piacvezető rendezvénykoordinálója, a Sziget Szervezőiroda állítja majd össze a legnagyobb fővárosi bulihelyszín, a Budapest Park zenei programjait. A vezetők január elején kötöttek megállapodást arról, hogy közösen fejlesztik tovább és teszik még izgalmasabbá a kitűnő adottságú szórakozóhely kínálatát.

A Park már a maga nemében is egyedi, hiszen nem csak hatalmas, de technikailag is olyan felszereltségű, ami minden igényt ki tud elégíteni. Az igények pedig egyre nagyobbak. Nemcsak a hazai, élvonalbeli zenekarok, de a külföldi előadók is elvárják, hogy ha valahol fellépnek, az rendesen meg is szólaljon. A Parkban ez lehetséges, a Sziget Szervezőiroda bevonásával pedig könnyen meg is valósulhat.

ParkA Sziget Szervezőiroda sajtóközleményében azt állítja, a Park nem csak esetleges külföldi fellépőknek, hanem minifesztiváloknak, illetve a saját fesztiváljaik fel- és levezető bulijainak adhat 2013-ban otthont.

Véleményem szerint mindez nem lesz rossz. A programfelhozatalnak biztos jót fog tenni a komoly szervezés. Ami miatt picit aggódom, azok a jegyárak. A Sziget Iroda fesztiváljai nem a legolcsóbbak, sőt, elnézve egy-egy külföldi előadó költségeit, tartok tőle, hogy nem lesz filléres mulatság a bejutni Parkba.

Fotók: Park Official | Facebook