Búcsúzik a Girugamesh - Socfest

Búcsúzik a Girugamesh

Olvasási idő: < 1 perc

A Girugamesh az egyik legjobb és legsikeresebb japán rockbandák közé tartozik. 12 évnyi közös zenélés után a csapat az európai turné után befejezi pályafutását.

Korábbi cikkünkben már megemlítettük, hogy május 25-én hazánkba látogat a japán Girugamesh, erről ezen a linken olvashattok. Szomorúan tudatjuk a hírt, hogy ez a koncert lesz az utolsó lehetőség, hogy élőben lássuk a csapatot. Május elején kiadott közleményük szerint az európai turnét, majd a júliusi tokiói koncertjüket követően a Girugamesh tagjai 12 együtt töltött év után feloszlatják a zenekart.

Forrás: twitter.com

Forrás: twitter.com

Május 25-én a Club 202-ben találkozhatunk velük utoljára együtt. A rajongók VIP jeggyel is kiegészíthetik normál belépőjüket, amely korai bejutást, egy koncert előtti közönségtalálkozó és egy közös fotót készítésének lehetőségét biztosítja, valamint ajándék is jár hozzá: egy különleges VIP kártya, egy Girugamesh-es táska és egy dedikált Chimera CD.

Jegyek kaphatók a Ticketportal és a Ticket Express hálózatában, a CD Pince, Headbanger üzletekben, a Concerto.hu-n és a TIXA weboldalakon.