David Guettára megtelt a nagyszínpad - Socfest

David Guettára megtelt a nagyszínpad

Olvasási idő: 2 perc

Eltelt a Balaton Sound második napja is, amelynek fő fellépői Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike valamint David Guetta voltak. Az időjárás most sem kímélt minket, de egyre többen már felkészülten, esőkabátban és gumicsizmában érkeztek.

8d

A sár nem számít

Reggel hét-nyolc felé, az előző esti bulizástól még teljesen kómásan, arra ébredtem, hogy kopog az eső a sátramon és a szél sem akarja, hogy megálljon gyenge tartórúdjain. Kis visszaalvás után, feladva a reményt, hogy majd alábbhagy a suhogás, kikászálódtam, és a már leamortizált lábbelimben nekiindultam az újabb napnak.

Az első órákat még átvészeltem zárt helyeken, aztán pedig jött a csoda, az eső elállt. Kezdtünk reménykedni, hogy az ég végre megkönyörült rajtunk. Denizzel indítottam a napot a Jäger Arénában. A fiúk délutáni fellépésén csak kis létszámban lézengtek, de a törzstagok a kordon előtt énekelve hallgatták a zenét. Kicsit nagyobb létszám gyűlt össze Stereo Palma setjére a Nagyszínpadnál.

Őt követte Martin Solveig, na meg a fekete leves, egy igazi, kiadós zuhé, amely az első 6-7 számon át tartott, és még nagyobb sarat csinált a nagyszínpad közönségének lába alatt. Én a sok víztől már ázva-fázva, sáros cipőben tocsogva bújtam meg egy kis sörrel a kezemben megszáradni. Viszont amint elállt az eső, bevetettem magam a fesztiválozók közé, akik gyorsan megváltak esőkabátjaiktól, vagy a körülményeket figyelmen kívül hagyva dagonyáztak az egyre nagyobbá duzzadó sártengerben.

Igyál vodkát!

Igyál vodkát!

Számomra jött a felmentősereg egy pár gumicsizmával, amely tökéletes szolgálatot tett. Ajánlom, ha az időjárás-jelentés esőt jósol a kiszemelt fesztivál ideje alatt, készüljetek egy pár csizmával, igazi megkönnyebbülés, hogy nem számít, hol süllyedsz el legközelebb. A Nagyszínpad fellépői sorában Dimitri Vegas és Like Mike következett, akik fergeteges partit tartottak. Dimitri a hangulatot az első sorban még egy üveg vodkával is fokozta, amely szájról szájra járt a szerencsések között. Dimitri kezéből ihatott a nagy magyar rajongója, aki külön zászlóval is készült, vagy a felfújható fallosszal készülő belga fiatalok is.

Végül az est fő fellépője, David Guetta következett, aki idén hatodik alkalommal lépett fel a Soundon, de ezúttal is teltházas showt adott.  Röpködött a konfetti, égett a lézer, minden technikát felvonultattak a nagy eseményre, amit csak lehetett. A koncert végén azonban a tömeg ki is vonult a fesztivál területéről, pedig a Deep Dish még csak ezt követően kezdte meg kétórás setjét a Party Arénában.