közönség

Balettest a Szolnoki Szimfonikusok és a Szolnoki Mozdulat Táncműhely előadásában

A Szolnoki Szimfonikus Zenekar bérletes előadásain évek óta szerepel egy balettest, amit a Szolnoki Mozdulat Táncműhely növendékei Szitt Melinda vezetésével színesítenek.


2015. május 28 Tánc

Csernussal a Tháliában

Ő+Ő+Csernus doki – párkapcsolati társasjáték címmel rendhagyó előadást láttam. A Nagy Enikő és Szabó Győző által alakított pár beszélgetését Csernus Imre váratlan felbukkanása szakítja meg.


2015. május 20 Színház

Így hullik szét egy család a szemünk előtt

Az Ablak című darab a Kontra Klubban került megrendezésre Bethlenfalvy Ádám révén, Edward Bond azonos című drámája alapján, a Bohócok a Láthatáron Csoport előadásában.


2015. február 27 Kultúra, Színház

Itt vannak a Sundance Filmfesztivál legjobb filmjei

Február 1-jével véget ért a Sundance Filmfesztivál, az Egyesült Államok legnagyobb és legnevesebb független filmfesztiválja, ahol minden évben több kategóriában hirdetnek győzteseket.


2015. február 02 Film

Döntős hazai fesztiválok

Idén is számos hazai fesztivál került be a Festival Awards Europe döntőjébe. Kíváncsian várjuk, hogy idén mely díjakat sikerül bezsebelnie a Sziget Irodának.


Hogyha velem – Itt a Meztelen Diplomaták új klipje

Igazi nyárvisszacsempésző road movie-t készítettek a beach pop hazai képviselői, akik egy pörgős koncerttel segítenek át minket az őszbe, október 16-án, a Gozsdu Manó Klubban.


2014. október 16 Koncert

Rum, sör, kalózok és hatalmas buli

Szeptember 27-én, szombat este ellepték a kalózok a Barba Negra Music Club-ot. Remek születésnapi bulit tartott a Hammer Concerts, egy jókedvű este részesei lehettünk.


2014. szeptember 28 Buli, Koncert

Stand-up comedy tehetségkutató

Stand-up comedy tehetségkutató indul októberben Budapest új belvárosi kultúrpubjában, a Kis Á…-ban. Minden hónap első szerdája a jövő reménybeli humoristáiról fog szólni.


2014. szeptember 25 Programajánló