Fesztiváloztál már úgy, akárcsak egy sztár? - Socfest

Fesztiváloztál már úgy, akárcsak egy sztár?

Olvasási idő: < 1 perc

Légy VIP, és élvezd a fesztivált prémium változatban: pazar kilátás a VIP teraszról a Nagyszínpadra, éjszakánként VIP parti és ez még semmi! Eláruljuk mi a legjobb abban, ha VIP vagy? 

VIP_upgrade_2_joLegyél VIP vendég a Fesztiválon, és bulizz, ahogy eddig még soha! Mindig is arra vágytál, hogy tolongás nélkül, premier plánban lásd a koncertet? Az Open Road Fest-en megteheted! Amellett, hogy a Nagyszínpad koncertjeit a teraszról élvezheted, minőségi ételekből és italokból is falatozhatsz, és a nagyközönségtől elszeparált mosdók állnak rendelkezésedre. S ez még nem minden! A foci EB mérkőzéseit is VIP módon élvezheted, a saját, elszeparált luxuspáholyodból és éjfélt pedig minden éjszaka VIP partival köszöntheted az Open Road Fest VIP teraszán. A járgányod biztonságos elhelyezése miatt sem kell aggódnod, mert a VIP vendégeknek külön parkolási lehetőséget biztosítunk!

A prémium fesztiválélményhez a fesztiválbelépőd mellé vásárold meg a VIP kiegészítő karszalagot napi 5 000 forintért, vagy válaszd az egész hetes VIP kényeztetést a heti kiegészítő karszalaggal, 12.000 forintért. FONTOS! A VIP karszalag önmagában a belépésre nem jogosít! Mindenképpen kell mellé napi vagy heti jegyet vásárolnod!
17Open Road Fest plakát