Fektess be a független kultúrába! - Socfest

Fektess be a független kultúrába!

Olvasási idő: < 1 perc

A MÜSZI – Művelődési Szint 2012 szeptembere óta működik a Blaha Lujza téri Corvin Áruház harmadik emeletén, teljes mértékben önfinanszírozó, független, kulturális és közösségi központként. Az intézmény fenntartásának biztosítása érdekében bevételeit egy új támogatási rendszer bevezetésével egészíti ki, azaz megjelenik a MÜSZI saját pénzneme, a MÜSZI lujza.

Devizakódja: MLZ

A lujza támogatói jegy: aki megvásárolja, dönthet úgy, hogy nem költi el. Ebben az esetben pénzváltásával a Művelődési Szint fenntartásához járul hozzá.

A lujza ugyanakkor a MÜSZI határain belül érvényes általános fizetőeszköz. Utalványként átváltható a Művelődési Szint szolgáltatásaira és termékeire, felhasználható a saját szervezésű programok jegypénztárában, a MÜSZI kávézójában, design boltjában, a területén működő antikváriumban és számos más, a helyszínen elérhető alkotó műhelyében.

Címletek: 1-es és 5-ös

1 lujza = 1000 forint, 5 lujza = 5000 forint

Az előbbi bankó címoldalán Faludy György portréja, hátoldalán a Corvin Áruház épülete látható 1952-ben. Az ötezres bankjegy címoldalát Petri György arcképe díszíti, hátoldalát pedig a Blaha Lujza tér felülnézeti képe 1962-ben.

Felhasználás esetén a legkisebb címlet teljes mértékben levásárolandó (lujzából forintot nem tudnak visszaadni).

 Pénzváltás (megvásárlás):

– személyesen a MÜSZI-ben, a Blaha Lujza téri Corvin áruház 3. emeletén (bejárat a Somogyi Béla utca felőli oldalon), hétköznapokon 10-22 óra között, szombaton és vasárnap 14-22 óra között.

– banki átutalással vagy befizetéssel a 10918001-00000132-51700009 bankszámlaszámra. A közlemény rovatban – ha az összeg alapján nem egyértelmű – kérik a kívánt címletek megnevezését és darabszámát feltüntetni.

Az utalást követően az info@muszi.org email-címre várnak egy levelet, amelynek tartalmában egyértelműen meg van nevezve a befizető, valamint a postázási cím és a név. További információ: Bodnár Kriszta (06704531145, sajto@muszi.org)