Tudta, hogy az egyik legjobb Elvis-tribute banda magyar?  - Socfest

Tudta, hogy az egyik legjobb Elvis-tribute banda magyar? 

Olvasási idő: < 1 perc

Az elmúlt években hazánkban is komoly népszerűségre tettek szert minőségi tribute zenekarok, hiszen az 50-es, 60-as évek legendás nagy világsztárjai közül sajnos már sokan nincsenek közöttünk vagy felhagytak az aktív turnézással.

A közönség pedig csillapíthatatlan érdeklődést mutat olyan legendás előadók dalai iránt, mint a Beatles, a Rolling Stones vagy pedig Elvis Presley. Mi magyarok pedig rendkívül szerencsések vagyunk, hiszen az Andorai Péter and The Graceband, a rock n roll királyának dalait adja elő lenyűgöző zenei minőségben és sodró energiával, így akár egy felvételüket nézve, akár koncertjükre látogatva egy csapásra újra a hatvanas években érezhetjük magunkat egy cadillac-ben.

Az Andorai Peti által vezetett zenekar ars poetica-ja Elvis munkásságának – és a rock n roll hagyományainak őrzése, amelyre már külföldön is felkapták a fejüket. A zenekar az elmúlt években zajos sikerrel lépett fel a világhírű, bécsi Donauinselfesten, valamint meghívást kaptak Bad Nauheimbe is, ahol Elvis Presley katonai szolgálati helyszínén koncerteztek. Nemrégiben pedig egy hatalmas álmuk is valóra vált, hiszen Ljubljanában Elvis zenészei előtt állhattak színpadra, a koncert után pedig találkozhattak is a legendákkal. Sikereiket kiválóan prezentálja, hogy visszahívást is kaptak Szlovéniába, ahol jövő tavasszal ismét elvarázsolhatják a közönséget.

A zenekar jelenleg megújult koncertműsoron dolgozik, a legközelebb pedig augusztus 20-án lép fel Balatonmáriafürdőn, a Strand Színpadon, este kilenc órától.

Addig is érdemes meghallgatni a banda montázs videóját az Akvárium Klubból:

Az Andorai Péter and The Graceband tagjai:

  • Andorai Péter Krisztián – énekes, gitáros
  • Stefaich Tibor – szólógitáros
  • Kalatovics Gábor – basszusgitáros
  • Igali Csanád – billentyűs
  • Bodnár Huba – dobos

A produkció megtalálható a Facebookon is!